Svjetlo dana nedavno je ugledao novi/stari album “Red” Taylor Swift, s kojeg nam stiže i videospot za pjesmu “I Bet You Think About Me”.

Uz samu vijest o novom spotu, koji je u manje od 24 sata od objave stigao na YouTube Trending listu i u Hrvatskoj, pažnju plijeni i činjenica kako ovaj video uradak redateljski potpisuje Blake Lively, a u njemu se uz Taylor u glavnoj ulozi pojavljuje i glumac Miles Teller. U cameo ulozi pojavljuje se i Aaron Dessner, producent albuma, inače i osnivač te član benda The National.

Pod nazivom “Red (Taylor’s Version)”, Grammyem nagrađena američka glazbenica je 12. studenog objavila novi studijski album, koji zapravo predstavlja nanovo snimljene pjesme s njenog albuma “Red” iz 2012. godine, koji je po mnogima njezin najbolji album. Kao novi singl s albuma predstavljena je upravo pjesma “I Bet You Think About Me”, u čijoj izvedbi joj se pridružila i country ikona Chris Stapleton.

Po objavi izdanja, Taylor je oborila još jedan od mnogih rekorda; njen album je na Spotify streaming servisu je postao najslušaniji album jedne izvođačice u jednom danu, dok je ona također postala najslušanija izvođačica svih vremena u jednom danu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spotify (@spotify)

Povodom objave albuma, provjerili smo i reakcije interneta na novu verziju ovog ikoničnog albuma.

Fotografija: PR / Universal Music