Prkosi konvenciji, oslobađa se, zrači: od svog nastanka, L’Interdit je uvijek bio snažan katalizator oslobađajućih moći

Eau de Parfum Rouge, koji su izradili mirisni nosevi Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal, zapalio je podzemni potpis L’Interdit mirisa. Gorući crveni akord s povećanom senzualnošću infuziran je u miris.

Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom prodorne crvene naranče. Eksplozivne note potonjeg potaknule su afrodizijačke naglaske đumbira s daškom svježine. Živahna kompozicija zapali se u ultimativnoj fuziji s listom pimenta i oslobađa senzualan, krajnje zavodljiv, začinski akord.

Givenchy-LInterdit-kutija-i-packshot

Subverzivne drvene bazne note, sa zadimljenim, podzemnim akcentima vetivera i pačulija, stapaju se s očaravajućom, ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis. Eau de Parfum Rouge kuca novom senzualnošću, a njegov primamljivi miris vas preplavljuje sveobuhvatnom privlačnošću.

Strastven i grimizno crven

Ovaj novi opus odaje počast kultnoj L’Interdit boji, crvenoj, koja isijava iz boce. Preplavljen svjetlošću, čini se kao da gori. Istaknuta Couture vrpca oko vrata i zapečaćena potpisom – srebrnim 4G logom – bezvremenske linije bočice sada su senzualnije nego ikad. Elegantan, upečatljiv dizajn vajnske ambalaže također poprima tamnocrvenu nijansu, pojačanu sjajem srebrnog L’Interdit logotipa. Kada se otvori, grimizno crvena boja s potpisom Huberta de Givenchyja upotpunjuje ovaj krajnje ženstveni jednobojni kovčeg.

 Givenchy-LInterdit-miris

Zaštitno lice Eau de Parfum Rouge

Magnetska privlačnost glumice Rooney Mare nastavlja potpirivati miris. Njezin izraz lica, njezina ljepota, njezina karizma, sve o njoj obuhvaća kodove L’Interdit opusa u kampanji koju je snimio modni fotograf David Sims.

Givenchy-LInterdit-miris-Rooney-Mara

Njezine usne prekrivene tamnocrvenom nijansom, odjekuje blistavim svemirom Eau de Parfum Rouge, dok je u kontrastu s njenom Givenchy Haute Couture crnom, čipkastom haljinom. U daljini, užareni, crvene aureole osvjetljavaju dubine stanice metroa u kojoj se ona čini odlučnijom i samouvjerenijom nego ikad.

flash!

U skladu s politikom odgovornosti prema društvu i zaštiti okoliša pod nazivom „Dare to Reinvent“, Givenchy Parfums svoje prepoznatljive prirodne sastojke L’Interdit Eau de Parfum Rouge mirisa koristi iz identificiranih izvora. Oni potječu iz sektora koji se obvezuju minimizirati svoj utjecaj na okoliš i osigurati pristojne radne uvjete za lokalno stanovništvo. To vrijedi za jasmin, koji se bere u Indiji i prati iz poljoprivrede. Što se tiče đumbira iz Nigerije, on prolazi kroz hladnu ekstrakciju prirodnim postupkom. Na kraju, sandalovina dolazi iz tvrtke u Novoj Kaledoniji koja koristi destilaciju vode za vađenje nafte, promiče lokalno zapošljavanje i sudjeluje u projektima pošumljavanja.