Versace je u Martimex parfumeriji na Trgu bana J. Jelačića 11, predstavio novi cvjetno-voćno-mošusni miris Dylan Purple, inspiriran citrusima Italije, prekrasnim zalaskom sunca, mirisnim povjetarcem, zlatnim pijeskom… Evo sve što znamo o njemu!

Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan. Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial® iPomarose®, oboje difuzni i snažni. Belambre® i Ambrofix™pružaju uvjerljiv, elegantan i živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide® potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

“Ovaj miris sam kreirao kao poziv na putovanje. Svjež, voćni i zarazni početak, kao posveta ledenim užicima Italije i njezinih kultnih citrusa. Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode. Ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac. Konačno, živopisno drveće i elegancija mošusa koji podsjećaju na zlatni umirujući pijesak”, kaže Christophe Raynaud iz Givaudana.

Versace Dylan Puple

Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu. Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

Kampanja Dylan Purple prenosi gledatelje u beskrajno ljeto, s protagonisticom Iris Law koja glumi u svojoj drugoj kampanji za brend nakon ovogodišnje kampanje La Vacanza. Redatelj Gordon Von Steiner stvara vizualni nastavak svoje prethodne režije. 

Versace Dylan Puple

Kampanja mirisa Versace Dylan Turquoise s Hailey Bieber u glavnoj ulozi, s inovativnim fluidnim pokretima kamere koji se okreću od scene do scene, od izlaska do zalaska sunca, od bikinija do prekrasnih haljina za zabavu, stvarajući osjećaj imerzivne Versacesphere.