Emporio Armani predstavlja novu mirisnu kampanju s britanskim glumcem Nicholasom Houltom i talijanskom glumicom Alice Pagani za lansiranje snažnog para mirisa STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce i IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene

Ovo novo poglavlje nastavak je na duo predstavljen u 2017. godini, STRONGER WITH YOU za muškarce i BECAUSE IT’S YOU za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva.

NOVI PAR, ISTA SNAŽNA LJUBAV

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca. Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, poznat po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA. Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro.

Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče.

ZAMRZNITE TRENUTAK

Kampanja „Snažniji zajedno” marke Emporio Armani predstavlja neslomljivu snagu ljubavi i zajedništva te je njezin fokus na neodoljivo zaljubljenom mladom paru.

Interpretirana okom kamere francuskog redatelja Fabiena Constanta, nova kampanja smještena je u urbani krajolik i prati ljubavni par na romantičnom putu kroz vrijeme. Film prikazuje njihovu snažnu i razigranu vezu kroz sve zanimljivije situacije te okruženja.

Od neočekivanog poljupca u vintage automobilima na ulici do intimne zajedničke kupke ili noćne vožnje na klasičnom vrtuljku, oni neprekidno slijede jedno drugo kako bi uhvatili trenutak i zamrznuli ga tako da traje zauvijek. Čak ni Alicein ukrcaj na vlak ne može rastaviti ove ljubavnike jer je njihova neodoljiva privlačnost i nenadmašna kemija uvijek snažnija od svega drugoga.

Osvježavajuća energija pjesme „Powerful”, koju izvode elektronički plesni trio Major Lazer zajedno s Ellie Goulding i Tarrusom Rileyjem, kao i intenzitet njezina refrena, također doprinose sentimentalnoj i emocionalnoj atmosferi filma.

Emporio Armani In Love with You Freeze Edp 30 ml, 405 kn (limitirana edicija)

Emporio Armani In Love with You Freeze Edp 50 ml, 584 kn

Emporio Armani In Love with You Freeze Edp 100 ml, 803 kn

Emporio Armani Stronger With You Freeze Edt 50 ml, 475 kn

Emporio Armani Stronger With You Freeze Edt 100 ml, 649 kn