Novi miris modne kuće Salvatore Ferragamo, Amo Ferragamo Per Lei, oda je sreći, skladu i brizi o sebi omotana u očaravajuće svježe i prozračne note, te predstavlja posljednje olfaktorno poglavlje u priči Amo Ferragamo

Nakon zavodljivosti Amo Ferragamo i optimizma Amo Ferragamo Flowerful mirisa, ovaj novi miris izražava želju za ponovnim povezivanjem sa samim sobom kroz jednostavna djela i uzimanjem vremena za posvetiti se sebi i stvarima koje nam pružaju zadovoljstvo. Nova samosvijest, prožeta dubokim osjećajem blagostanja, proizlazi iz mirisa poput nježnog zagrljaja, zadivljujućeg efekta druge kože koji odlaže vrijeme i priziva sliku osnažene, ispunjene žene koja se odlučuje usredotočiti na sebe, svoje snove i radost življenja.

Edp 30ml, 412,40kn, a edp 50ml 599,10kn

Parfemska voda koju su stvorili parfimeri Marie Salamagne i Olivier Cresp blistava je, sofisticirana drvenasto cvjetna mošusna mješavina koja istražuje sve aspekte moderne, pažljive ženstvenosti. Miris se otvara prirodnom jednostavnošću voćnih nota kruške i maline koja se pretvara u opijajuće, romantično srce osmantusa i prozračnu magnoliju. Baza je jedinstvena, senzualna kombinacija cedrovine, sandalovine, kašmira i mošusa, gdje je vrijeme stalo u toplom zagrljaju.

Spoj voćnih naglasaka, zelenih nota i drvenastih nijansi oslobađa pozitivne, opuštajuće vibracije, potpunu regeneraciju gdje snaga sadašnjosti predviđa čaroliju i energiju budućnosti.

Poput intimnog, osobnog putovanja, negdje između sna i stvarnosti, Amo Ferragamo Per Lei  govori o hrabrosti i staloženosti žene koja je naučila slušati, cijeniti i voljeti sebe – žene koja uistinu zna tko je ona i tako izražava svoj osobni stil i jedinstveni identitet s potpunom slobodom.  Gracioznost i životnost harmoničnih, vijugavih linija bočice dočaravaju vještinu talijanske parfumerije i Ferragamovu ljubav prema tradiciji i bezvremenskoj eleganciji.

flash!

Bočica odiše elegantnim satenskim završetkom, s nježnom ružičastom tekućinom koja se nazire kroz glatko staklo, dok vrat bočice i čep blistaju od sjajnih malih prizmi koje tvore potpisnu teksturu linije Amo Ferragamo. Tanka kožna mašna koji okružuje vrat bočice i nepogrešiv AMO pečat dodaju završni dodir stila.

Fotografija: Fleur Kaan