Kako trailer izgleda, a i nakon toliko najavljivanja i iščekivanja, izgleda da nas ovog lipnja čeka najnepredvidljivija i najuzbudljivija sezona serije “Black Mirror”, autora Charlieja Brookera!

6. sezona serije Black Mirror

Ova serija je bez obzira na sezone uvijek nosila element iznenađenja, nepredvidljivosti uz dozu satire i crnog, mračnog humora. Autor serije, pisac, producent, master mind koji stoji iza svega, Charlie Brooker, izjavio je: “Oduvijek sam smatrao da bi Black Mirror trebao sadržavati priče koje su potpuno različite jedna od druge, te stalno iznenađivati ​​ljude – i sebe – inače koja je svrha? To bi trebala biti serija koju nije lako definirati i koja se može neprestano izmišljati.” I kako stvari stoje – točno to je i napravio! Svaka epizoda bit će nešto drugačije i neočekivano. Sada je to jako – naglašeno.

U ovoj sezoni okupio je cijelu plejadu talentiranih režisera, a postavu glumaca čine sjajna imena: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin i Zazie Beetz.

Za kraj je Netflix uz trailer objavio i njegovu želju: “Jedva čekam da se ljudi probiju kroz sve to i nadam se da će uživati ​​- posebno u dijelovima u kojima ne bi trebali!” Jedva čekamo! Pogledajte trailer:

Fotografije: Netflix