Otkako je Netflix naručio spinoff Foxove hit serije “Lude sedamdesete”, jedva se čeka čuti i vidjeti kako se priča o omiljenoj škvadri nastavlja. Sad konačno imamo detalje!

Tko bi rekao da će nas razina zaluđenosti 90-ima i dalje uspjeti iznenaditi? Naime, pod nazivom “That ‘90s Show”, 10 epizoda serije razvija ova popularna streaming platforma s originalnim kreatorima Bonnie i Terry Turner, koji zajedno sa svojom kćeri Lindsey Turner pišu i izvršnu produkciju. I stiže 19. siječnja 2023. godine!

Oživljavanje serije That ’70s Show počinje 15 godina nakon originalnog finala serije. Godina je 1995., a Ericova i Donnina kći Leia “posjećuje baku i djeda na ljeto, gdje se zbližava s novom generacijom djece iz Point Placea pod budnim okom Kitty i Reda,” prema službenoj najavi.

Originalne zvijezde serije, koje i u drugim filmovima prepoznajemo kao Erica, Jackie, Kelsoa, Donne i Feza, vratit će se u gostujućim ulogama. Topher Grace (Eric Forman), Mila Kunis (Jackie Burkhart), Ashton Kutcher (Michael Kelso), Laura Prepon (Donna Pinciotti) i Wilmer Valderrama (Fez) tako će ponovno osvojiti kauč kod Formana, no jedini koji to neće učiniti je Danny Masterson, koji je utjelovio Hydea, i to, pretpostavljamo, zbog optužbi za silovanje koje su se pojavile posljednjih godina.

Službeni sinopsis serije glasi: “Zdravo, Wisconsine! 1995. je i Leia Forman, kći Erica i Donne, dolazi u posjet baki i djedu na ljeto gdje se povezuje s novom generacijom djece s Point Placea pod budnim okom Kitty i strogim blještavilom Reda. Seks, droga i rock’n roll nikada ne umiru, samo mijenjaju odjeću.”

Glumačka postava

“Lude sedamdesete” su nevjerojatno vinule u zvijezde Ashtona Kutchera, Milu Kunis i Tophera Gracea te Wilmera Valderramu, a bila je sastavni dio programa Foxa krajem 90-ih te početkom 2000-ih s osam sezona i 200 epizoda. Je li ljubav dovoljno kao i u slučaju “Prijatelja”, vidjet ćemo u dogledno vrijeme, no ne može se osjetiti da su nakon popularnosti njihovog kratkog povratka prepoznali mogućnosti “That 90’s showa”.

Ne znamo za vas, no mi se jako veselimo prvi put čuti “dumbass” nakon toliko godina, a trailer pogledajte niže!

Foto: PR