Prema posljednjim vijestima, Netflix je nedavno naručio spinoff Foxove hit serije “Lude sedamdesete”

Tko bi rekao da će nas razina zaluđenosti 90-ima i dalje uspjeti iznenaditi? Naime, pod nazivom “That ‘90s Show”, 10 epizoda serije razvija ova popularna streaming platforma s originalnim kreatorima Bonnie i Terry Turner, koji zajedno sa svojom kćeri Lindsey Turner pišu i izvršnu produkciju.

Obožavatelji ove serije, a vjerujemo da ih ima jer je bila možda i jedna od najpopularnijih na našim ekranima, bit će sretni čuti da su se Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp, koji su glumili roditelje Reda i Kitty Forman, potpisali za repriziranje uloge.

U novonaručenoj seriji radnja počinje 1995. godin, kada Ericova i Donnina kći, Leia Forman, stiže u Wisconsin posjetiti svoje bake i djedove.

Glumačka postava "Ludih sedamdesetih"

“Lude sedamdesete” su nevjerojatno vinule u zvijezde Ashtona Kutchera, Milu Kunis i Tophera Gracea te Wilmera Valderramu, a bila je sastavni dio programa Foxa krajem 90-ih te početkom 2000-ih s osam sezona i 200 epizoda. Je li ljubav dovoljno kao i u slučaju “Prijatelja”, vidjet ćemo u dogledno vrijeme, no ne može se osjetiti da su nakon popularnosti njihovog kratkog povratka prepoznali mogućnosti “That 90s showa”.

Nestrpljivo čekamo stižu li Ashton i Mila, sada bračni par u stvarnom životu, kao i ostatak ekipe. Jedino se nadamo Dannyju Masterson, koji je utjelovio Hydea, nije niti dobio pozivnicu, s obzirom na to da mu se trenutačno sudi za tri silovanja, i to nakon puno godina ozbiljnih optužbi koje nisu dočekale suđenje.

Ne znamo za vas, no mi se jako veselimo prvi put čuti “dumbass” nakon toliko godina.

 

Foto: PR