Popularna serija Sex Education možda je odsvirala svoju posljednju klapu, ali obožavatelji (barem oni dubokog džepa sada) sada imaju priliku zadržati značajan dio povijesti nagrađivane uspješnice. 

Naime, kultna kuća u kojoj Otis Milburn živi sa svojom mamom Jean sada je stavljena na prodaju. Cijena? Čista sitnica, odnosno simboličnih 1,5 milijuna funti (oko 1,73 milijuna eura). 

Kuća s prizvukom skandinavskog stila nalazi se na jednoj od najljepših lokacija u Velikoj Britaniji. Smještena je na padini na rubu rijeke Wye, u selu Symonds Yat u Herefordshireu. 

Izvorno je izgrađena 1912. godine kao ribarski dom. Krase ju drvene letvice s detaljima obojenim u bijelo, čineći je tako sjajnim dijamantom koji se ističe u okruženju gotovo neprekinutog zelenila. 

Naravno da ovakva kuća nije zakinuta ni za zimski vrt i ljetnikovac koji se sjajno uklapaju u cijeli scenarij.

Ova dvokatnica bi, zbog tog sadržaja i sama po sebi izazvala pravu pomamu, a činjenica da je u njoj snimana tv serija samo dodatno daje na cijeni.

Iako se nalazi na osami, u blizini kuće je tiho i ruralno selo Symonds Yat u kojemu možete pronaći sve što vam treba – od trgovine do puba.

No, iako kuća nema susjeda, budući vlasnici možda će ipak biti zakinuti za potpuni mir, posebno ako navrati poneki obožavatelj Sex Educationa.

 

Foto: knightfrank