Nije više vijest kako su u Gorskom kotaru najljepše zime, a svaki nas put iznova neka nova kuća za odmor oduševi.

U mjestu Stari Laz nalazi divna Villa Unelma koju su vlasnici, mladi bračni, par uredili s puno skandinavskog stila. Inspirirana nordijskom prirodom Unelma je sagrađena od najfinijeg finskog drveta, kao i sve orignalne finske Honka kuće. U tri odvojene spavaće sobe ovdje se ugodno može smjestiti 8 osoba, a prostrani klimatizirani dnevni boravak s kaminom bit će omiljeni dio kuće za druženje. Kako i ne bi kada izgleda kao iz časopisa. Ovdje se provode ugodne večeri s društvom uz pucketanje vatre, dobru hranu i čašu vina.

Galerija za opuštanje i soba za igru također su dio ponude pogotovo ako želite povesti djecu na odmor. Prostrana terasa gostima će priuštiti prekrasna planinska jutra uz kavu i ukusnu hranu na svježem zraku. Nakon dugog dana, što je bolje od opuštanja u finsoj sauni i toploj kupci, a podno grijanje i jacuzzi će učiniti vaš boravak još ugodnijim.

Kuća je udaljena svega 40 minuta vožnje autom od Zagreba, te 30 minuta vožnje od mora i morskih kupališta poput Selca i Crikvenice.

Foto: Villaunelma.hr