Dvije popularne serije, a jedna koja puno obećava u kratkom su roku objavile nove trailere. Evo što možemo očekivati od novih sezona i novog TV konkurenta

Space Force

Serija Space Force, trailer

Netflix nam je pružio prvi pogled na 2. sezonu dobro prihvaćene komedije Space Force Stevea Carrella. Godinu i pol nakon što je prva sezona debitirala na Netflixu, uskoro se vraća zabavljati nas, a čini se po svemu da ne planiraju odustati od apsurdnosti.

Ako još niste dali priliku ovoj komediji, riječ je o “space Officeu”, da pojednostavimo. Setija prati generala zračnih snaga koji pokušava uspostaviti ured novoformirane Svemirske snage pod Bijelom kućom, a standardne drame uključuju borbe odlazaka na Mjesec.

Nova sezona nastavlja ritam prve, a uz Carrella, moći ćemo vidjeti fantastičnog Johna Malkovicha, kao i Bena Schwartza, Dianu Silvers, Tawny Newsome, Lisu Kudrow, Alexa Sparrowa, Dona Lakea, Noaha Emmericha i Jimmyja O. Yang – dakle, zvijezde u filmu o zvjezdanom nebu.

Nama se serija jako svidjela i baš nas je opustila, a ako i vi dijelite naše mišljenje, pogledajte trailer za novu sezonu, koja stiže na streaming servis 18. veljače!

Ozark

Ozark serija dobila je novi trailer

Stvarno mislimo da se o ovom trileru ne priča dovoljno, unatoč pozitivnim kritikama i nagradama, pa i 32 Emmy nominacije. I dalje, kao da ne dobiva dovoljno prostora, s obzirom na to o kakvoj je seriji riječ.

Tri sezone o obitelji Byrde koja seli u Missouri Ozark nakon što otac, financijski savjetnik, mora oprati novac kako bi umirio jednog narkobosa. Da ne spojlamo dalje – gledajte.

Odlična glavna uloga Jasona Batemana, a njemu uz bok cijelu atmosferu manjeg mjesta Ozark koji ima vlastite tajne i probleme odlično upotpunjuju Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Janet McTeer i Felix Solis.

Zadnja sezona neće biti kratka – imat će 14 epizoda te biti podijeljena u dva dijela. Prvih sedam epizoda izlazi na Netflixu 21. siječnja, dok će drugi dio doći kasnije.

Produkcija zadnje sezone je zbog pandemije bila i odgođena, tako da se jako veselimo vidjeti kako završava priča o vrtoglavim avanturama obitelji Byrde i njihove okoline.

All of Us Are Dead

Serija All of Us Are Dead, trailer

Skužio Netflix formulu korejskih serija, čini se. Upravo su objavili prvi trailer za nadolazeći zombi horor, koji se temelji na popularnom webtoonu Now at Our School, koji prati grupu učenika zarobljenih u svojoj obrazovnoj instituciji nakon, pogađate, zombi apokalipse.

Kako sinopsis sugerira, grupa će se morati okupiti kako bi se obranila od ove invazije zombija na njihovu srednju školu dok spasioci ne dođu po njih. Lee Jae-kyu, Kim Nam-soo i Chun Sung-il, koji drže redateljske palice, pridružit će se glumcima Park Ji-hoo, Yoon Chan-young, Jo Yi-hyun, Lomon i Yoo In-soo. Nas je trailer baš zaintrigirao i razumijemo pompu, a hoće li je opravdati, vidjet ćemo 28. siječnja kada će ugledati svjetlo dana. Ili noći, jer, zombiji.

 

Foto: Ozark