Kate Winslet je podijelila da postoji mogućnost druge sezone serije Mare Of Easttown

Gdje god se pojavi Kate Winslet, mi obavezno dajemo priliku. Međutim, kad smo upalili mini-seriju Mare Of Easttown, zaista nismo mogli očekivati tu razinu transformacije i odličnog scenarija.

Serija, koja je dobila 16 nominacija za Emmyja nakon emitiranja prošle godine, bila je nevjerojatno dobro prihvaćena – kako zbog izvanredne izvedbe Kate Winslet kao gradske detektivke Mare Sheehan, tako i zbog uzbudljive i nepredvidive priče o kojoj se pričalo još mjesecima.

Mnogi su također uživali u odnosima koje Mare ima sa svojom obitelji i prijateljima, jer su također vrlo zanimljivo prikazani. Od odnosa s majkom, do onog s najboljom prijateljicom Lori.

S obzirom na nevjerojatan uspjeh, puno se zapitkivalo hoće li serija dobiti drugu sezonu, i dok je Mare već malo otišla i iza radara serijoljubaca, sada smo dobili potvrdu da druga sezona Mare Of Easttown nije isključena!

Govoreći tijekom pojavljivanja u petak u epizodi The Graham Norton Showa zajedno s Ollyjem Mursom, Nadiyom Hussain, Sir Lennyjem Henryjem i Jackom Whitehallom, Kate Winslet govorila je o mogućnosti ponovnog posjeta legendarnoj Mare.

“Čula sam glasine, ali nikakva odluka nije donesena”, objasnila je. “To nije isključeno i trenutno nije bilo nikakvih službenih razgovora. Jedino što moram komentirati jest: “Kako biste nadmašili taj kraj?’” Iako sigurno nije potvrda da se druga sezona sprema, odlično je čuti da još uvijek postoji interes za novi nastavak serije.

Ovo oklijevanje oko toga hoće li Winslet i ekipa Mare Of Easttown biti u mogućnosti nadmašiti prvu sezonu nešto je što se provlači kroz sve razgovore o potencijalnoj drugoj sezoni. Prethodno je tvorac i pisac Mare of Easttown, Brad Ingelsby, rekao da neće biti još jedne sezone osim ako on i Winslet “ne uspiju smisliti priču na koju smo zaista ponosni i osjećali da je to drugo poglavlje putovanja koje Mare zaslužuje”, dodajući da on to još nije “uspio dokučiti”.

Međutim, Kate je nekoliko puta izjavila kako joj uloga Mare nedostaje i kako ju je voljela glumiti, pa ne sumnjamo da će pokušaja da se vrati na male ekrane svakako biti. Za sada ćemo samo morati čekati i vidjeti hoće li – mi držimo fige!