Ryanair donosi fantastične vijesti za ljubitelje putovanja! Od 31. ožujka, moći ćemo letjeti prema omiljenim, toplim europskim destinacijama.

Tako ćemo napokon, od 31. ožujka  Ryanairom moći letjeti od Zagreba do Palma de Mallorce. Prema predivnoj španjolskoj destinaciji letjet će se dva puta tjedno – četvrtkom i nedjeljom. 

Linija od Zagreba do Marseillea također počinje 31. ožujka, a letovi će također biti dostupni dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Zagreb će također biti povezan s talijanskim ljepoticama jer Ryanair uvodi liniju do Pise od 31. ožujka. Ovi letovi bit će dostupni dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, omogućujući vam da istražujete povijesne i kulturne blaga ovog prekrasnog talijanskog grada.

Ako ste spremni na još jednu španjolsku avanturu, ne propustite liniju od Zagreba do Girone koja kreće od 1. travnja. Letovi će biti dostupni dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

I za ljubitelje španjolske obale, tu je i linija od Zagreba do Alicante koja počinje 2. travnja. Ovi letovi bit će dostupni dva puta tjedno, utorkom i subotom.

Uz uvođenje 5 spomenutih linija i povećanje frekvencija na postojećim te povratak određenih sezonskih koje u zimskom redu letenja ne prometuju, Ryanair će u Zagreb bazirati još jedan svoj zrakoplov, ukupno četvrti, pa tek treba vidjeti kakve će operativne promjene u vidu povećanja tjednih frekvencija na postojećim linijama prijevoznik unijeti u svoj sistem. Početak prodaje karata očekuje se uskoro.

Ova dinamična promjena otvara vrata za potencijalne prilagodbe, uključujući povećanje tjednih frekvencija na već postojećim linijama, čime će putnicima, nadamo se, pružiti još veći izbor putovanja.

 

Foto: Pexels, Unsplash