Postoje ta neka mjesta u svijetu u koja se zaljubite na prvu. Jedan od njih je ovaj divan hotel u gradu Palma de Mallorca, na španjolskom otoku Mallorca. Već sâm pogled na njega poziva na toplo dugo ljeto.

Concepció by Nobis dio je uspješne švedske grupacije Nobis i jedan je od jako lijepo uređenih hotela kojima grupacija pridaje puno pažnje. Smješten je na zavidnom mjestu, u Starome gradu gdje najljepše bilježi duh Palma de Mallorce i idealan je kao startna točka za upoznavanje najznačajnijih gradskih atrakcija.

hotel nobis

Zgrada u kojoj se hotel nalazi izvorno je sagrađena sredinom 16. stoljeća i nekadašnja je tvornica sapuna, a povijesno imanje sada predstavlja toplu i opuštenu oazu za putnike i lokalno stanovništvo. Hotel broji 31 sobu i apartman, sadrži „kućni“ restoran, bar i salon te prostore za sastanke i događanja. Sve je dizajnirala nagrađivana švedska tvrtka Wingårdhs. Uz niz javnih površina otvorenog plana koji gostima daju slobodu lutanja ovisno o njihovom raspoloženju, hotel kombinira različite sobe koje se spajaju u istinski originalno okruženje u kojem se gosti sastaju, objeduju, rade i odmaraju.

hotel nobis

Hotel Concepció by Nobis je prožet kulturnom baštinom i definiran modernim sadržajima – uključujući vanjski bazen i privatnu teretanu. Topla je proslava Palmine prošlosti i sadašnjosti, a nama ne preostaje ništa drugo nego sanjati ljeto na jednoj od ovakvih lokacija.

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

hotel nobis

Foto: Concepció by Nobis