Ako netko zna da nam stiže vrijeme putovanja i razmišljanja o idealnim gradovima za city break, onda je to irski niskotarifni div koji nam želi da putujemo.

Ovih nas je dana odlučio počastiti specijalnom božićnom akcijom kako je nazivaju i flash akcijom, i znamo da neće dugo potrajati. Reagirajte brzo.

Ryanair je letove iz Zagreba prema europskim gradovima odlučio sniziti na super popularnu cijenu, a bitno je da karte bukirate do 30. studenog kako biste letjeli u periodu od 15.12.2023. pa sve do 7.1.2024. U tom slučaju možete letjeti prema Milanu, Bruxellesu ili Napulju za svega 15 eura, a prema Oslu za čak 16 eura. Za London letovi iznose svega 20-ak eura na više. Ako razmišljate o toplom Malti, inače hit destinaciji posljednjih godina, računajte na kartu  od 24 eura u jednom smjeru.

Na službenoj stranici niskotarifnog diva u tijeku je i flash akcijska rasprodaja koja traje samo večeras do ponoći pa ako ste raspoloženi za jednu brzopoteznu kupnju avionskih karata, provjerite što se nudi ovdje. Polasci su zakazani za studeni i prosinac, a karte također iznose od 15-ak eura na više za odabrane europske destinacije s polascima iz Zagreba. U sklopu ove akcije u Pariz recimo možete letjeti za 25 eura i to već 18. studenog.

Inspirirajte se ovim europskim gradovima koje morate staviti na vašu listu city break destinacija, a ako idete u Milano, svakako posjetite Malu Veneciju.

Također, donosimo vam i vodič kako uštedjeti na putovanjima i kada ih zapravo vrijedi bukirati, saznajte više ovdje.