Irski niskotarifni div ima velike planove za Zračnu luku Zadar te je najavio više linija iz dalmatinskog grada za iduću godinu. Dio linija trebao bi krenuti s prometom već ove zime, ali i početkom iduće godine – idealno za proljetna putovanja.

Ryanair u 2024. godini planira krenuti s letovima iz zadarske zračne luke znatno ranije nego ove, pojedine avionske linije s prometovanjem će krenuti već u zimskom redu letenja pa su trenutno dostupne za booking na web stranici avioprijevoznika. Ljetni red letenja još uvijek nije dostupan za booking.

Za lijepa proljetna putovanja do Berlina, najavljeno je ponovno uspostavljanje linije između Zadra i Berlina, i to 01. ožujka, dva puta tjedno, dok je jedan tjedni let najavljen na liniji prema Dublinu od 19. ožujka.

Sveukupno sedam avionskih linija trebalo bi krenuti letjeti u posljednjem tjednu ožujka, ali još se čekaju detaljnije informacije. Irska aviokompanija prošle je godine ostvarila odličan rezultat s letovima prema i od Zadra stoga raniji početak letenja iduće godine ne iznenađuje do iz kompanije očekuju još i bolje rezultate. Inspirirajte se i našim malim vodičem za vikend getaway!

Foto: Unsplash