Ovog proljeća morate posjetiti Italiju. Osim što je prekrasna i obasjana suncem, ponude koje smo pronašli su, malo je reći abnormalno primamljive. Stoga škicnite koje destinacije možete posjetiti za čak tridesetak eura 

Bliži nam se produženi vikend koji mnogi željno iščekuju, posebice oni koji su isplanirali putovanje. Ako ste pak, u drugoj skupini, poput nas, koja je u potpunosti zaboravila rezervirati mali odmor, sada je pravo vrijeme da pročekirate povoljne letove.  

Okej, možda nećete pronaći previše opcija za ovaj produženi vikend, no u lipnju ponovno spajamo s blagdanom Tijelova, pa je sada pravo vrijeme da rezervirate to putovanje.  

Naš prijedlog je prekrasna Italija, za koju ne treba previše razloga da ju posjetite, no, ponude koje smo pronašli su nas dodatno uvjerile da je ovoj zemlji mjesto na našem spisku putovanja ovog proljeća. 

Mi smo malo pronjuškali ponude i možemo reći da zračna luka u Zadru ima super niskobudžetne opcije. Ryanair trenutno nudi povratne avionske karte već od 30 eura. Tako da je ovo prilika koju ne smijete propustiti. 

Milano – 29 eura povratna karta

Milano je glavni grad regije Lombardije i milanske Provincije. Radi se o ekonomskom središtu Italije, a još se naziva i gradom bankarstva, industrije i modnih kuća. Treba li vam još razloga da ga posjetite? Evo još jedan, avionska karta je svega 29 eura!

Pisa – 35 eura povratna karta 

Pisa je grad u Toskani, a nalazi se na desnoj obali ušća rijeke Arno u Ligursko more. Glavni je grad provincije Pise. Grad je svjetski poznat po svome slavnom zvoniku na Katedralnom trgu, ali i 20 drugih povijesnih spomenika i sveučilištu iz 12 stoljeća. Kada vam netko spomene ovaj grad, sigurno ćete prvo pomisliti na Kosi toranj, e pa ovo vam je prilika da ga i uživo vidite. 

Torino –37 eura povratna karta

Torino je poznat kao veliki industrijski centar regije Pijemont, ali i cijele sjeverne Italije. Torino je grad uronjen u zelenilo, s više od 300 km drvoreda i bezbrojnim parkovima: nježno naslonjen na brda i zagrljen rijekom Po, a svoj šarm uvelike duguje očaravajućem geografskom položaju u podnožju zapadnih Alpa.  

Bologna – 38 eura povratna karta

Bologna je glavni grad istoimenog metropolitanskog grada i regije Emilia-Romagna na prijelazu iz sjeverne u srednju Italiju. Bologna ima jednu od najboljih gastronomskih ponuda u Italiji i odličan spoj barova, klubova i znamenitosti. 

Rim – 45 eura povratna karta 

Rim, osim što je glavni grad Italije, jedan je od najljepših gradova svijeta, a može se pohvaliti i bogatom povijesti i baštinom. Jeste li znali da u Rimu postoji više od 900 crkava? Ako niste, sada je pravo vrijeme da istražite ovu ljepoticu. 

 

Foto: Unsplash