Zamislite potpuni mir i tišinu, mjesto okruženo divljom netaknutom prirodom, jedinstvenog interijera, i kao odgovor ćete dobiti planinsku kuću Potkovica. Smještena u selu Zaovine u Srbiji, na planini Tari, u blizini čak dva jezera, ova planinska kuća zove da svoje mobitele i laptope ostavimo u stanu i otisnemo se na internet free vikend.

Iako ovakva mjesta više povezujemo s hladnim godišnjim dobima i snijegom, buđenje proljeća i prvi topli dani ovdje mogu pružiti toliko toga. Od samog pogleda na zelenilo do uživanja u suncu, samo su neki od razloga da se odvažimo na put.

Interijer ove kuće apsolutno nas fascinira i već samim pogledom na fotografije unosi nam mir. Okupana u drvu, i kamenu, potpuno prirodnim materijalima, dodatno naglasak stavlja na sjedinjenje s prirodom. Uz to, ugrijat će vas kamin, kao i ugrađeno podno grijanje zbog čega ćete se osjećati ugodno i nesputano dok boravite u prostoru.

A svako jutro pogled vam može krasti pejzaž u kojem možete uživati iz unutrašnjosti ili na lijepoj velikoj terasi. Osim toga, planinska kuća Potkovica opremljena je sa svime za uživanje kao da ste kod kuće praktičnom kuhinjicom koja će biti sasvim dovoljan za boravak ovdje. Ako ipak poželite istražiti lokalne delicije, u blizini je poznati restoran Tarsko jezero.

Više informacija o smještaju pronađite na stranici www.odmorika.rs.