Gorski kotar nam je nezaobilazna inspiracija za savršen odmor, ali ova kuća pobjeđuje i u punoj široj konkurenciji Lijepe naše

Kad smo igrom slučaja saznali za kuću za odmor Rina, nismo mogli vjerovati da ovako potpuno zen iskustvo postoji na jednom mjestu. A kad smo još malo više ušli u priču ove kuće, potpuno smo se zaljubili.

Kuća za odmor Rina Fužine eksterijer Kuća za odmor Rina Fužine eksterijer

Osim što kuća za odmor Rina ima predivnu veliku okućnicu u kojoj će uživati i oni najstariji, oni najmlađi pa čak i krzneni ljubimci jer su čak i oni apsolutno dobrodošli, namijenjena je smještaju čak devetero ljudi, čime je idealna opcija za odmor na primjer dvije obitelji ili jednog većeg društva.

Kuća za odmor Rina Fužine dnevni boravak Kuća za odmor Rina Fužine dnevni boravak

Iza nje stoji Zoran Čebuhar, poduzetnik koji se rodio i odrastao u općini Fužine te se sustavno trudi pridonijeti njezinom razvoju, od čega je kuća Rina samo jedan od njegovih napora. Htio je turističkoj ponudi Fužini pridodati jedan atraktivan i luksuzan smještaj, a cijela kuća i uređenje polazi od njegovih vlastitih ideja, dok je za realizaciju angažirao u potpunosti domaće majstore.

Kuća za odmor Rina Fužine interijer Kuća za odmor Rina Fužine interijer

Uređenje se bazira na ručnim radovima tako da u kući niti jedan komad namještaja, čak niti rasvjetna tijela, zavjese pa i prekidači nisu kupljeni u dućanu! Zoran je htio postići ugođaj spoja prirode, prirodnih materijala s luksuznijom varijantom dodatnih sadržaja i sve to ukomponirati u jedno idilično mjesto za savršen odmor. U tome je i uspio. 

Kuća za odmor Rina Fužine kuhinja

Kuća tako ima devet ležajeva. Tu su četiri sobe od čega su tri s bračnim krevetom i jedna s krevetom na kat i dodatnim ležajem te tri kupaonice, na svakom katu po jednu.

Kuća za odmor Rina Fužine spavaća soba Kuća za odmor Rina Fužine spavaća soba 2 Kuća za odmor Rina Fužine spavaća soba

Kuhinja je kompletno opremljena svim potrebnim sadržajem, a u sklopu kuhinje se nalazi veliki dnevni boravak s električnim kaminom i prostorom za druženje. Blagovaonica je u sklopu zatvorene, ostakljene terase, a na vanjskoj terasi se nalazi veliki roštilj. 

Kuća za odmor Rina Fužine dnevni boravakKuća za odmor Rina Fužine dnevni boravak

No pravi hit se nalazi u prizemlju koje je prava hedonistička oaza. Unutarnji grijani bazen (27°-30°) u sklopu kojeg je šank s hladnjakom, Bluetooth zvučnikom, finskom saunom, biljarom, dok je vani u vrtu hottub bačva na peć na drva.

Kuća za odmor Rina Fužine kadaKuća za odmor Rina Fužine sauna

Osnovna ideja bila mu je da kuća bude smještena na mirnoj lokaciji u blizini šume, a opet ne daleko od centra Fužina. Tako se kuća nalazi u Vratima, 2 km dalje od Fužina te je u blizini svih sadržaja koje ta općina nudi. Najčešći gosti su obitelji s djecom posto kuća ima mnogo sadržaja u kojima se može uživati tijekom cijele godine.

Kuća za odmor Rina Fužine bazen Kuća za odmor Rina Fužine bazen Kuća za odmor Rina Fužine bazen Kuća za odmor Rina Fužine bazen

Sve ostale informacije možete pronaći na njihovom Facebook profilu i Bookingu