Mnogi su jedva dočekali povratak Seksa i grada te Gossip Girl, ali i ove godine se imamo mnogočemu veseliti. Evo naših reboot favorita

Jako volimo prosinac i siječanj zbog hrpe novih serija i filmova. Uz novitete, postoje mnoga šuškanja da će nam se vratiti i neke serije zbog kojih smo trčali s nastave kako bismo ulovili najavnu špicu, no pojedini rebooti su se potvrdili, a neki i snimili te uskoro stižu – i Bel Air i How I Met Your Father su pokucali na naše ekrane, no neke ste možda previdjeli pa smo složili mini popis!

True Blood

True Blood reboot
TRUE BLOOD – Series 1, Episode 1 “Strange Love”

O ovoj se američkoj vampirskoj seriji premalo govori s obzirom na to da je potresla sve što smo znali da bi jedna idealna serija trebala biti – osim odličnih zapleta, bila je serija koja je bila vrlo hvaljena i zbog LGBT reprezentacije. HBO je prošle godine potvrdio da je u fazi razvoja za ponovno pokretanje True Blooda, radeći zajedno sa piscem Riverdalea (nadamo se, doduše, da neće biti tako kaotično i besciljno) Robertom Aguirre-Sacasom. Vjeruje se da originalni članovi Anna Paquin i Stephen Moyer neće biti uključeni, ali, tko zna.

Frasier

Frasier reboot

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, koja se prikazivala od 1993. do 2004. godine, vraća se u proljeće. Reboot bi i dalje trebao imati Fraisera, odnosno Kelseya Grammera, i realno, mi mislimo da seriju ne bi trebali niti raditi ako neće!

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars reboot

Ova srednjoškolska triler drama koja je opstala 7 godina od 2010. godine, vraća se s istim elementima napetosti, horora, ljubavnih komplikacija, čudnih modnih odluka i vrlo zeznutih prijateljstava. Nadamo se da će biti uvjerljivije od Gossip Girl, mada, neće biti teško nadjačati tu postavljenu ljestvicu.

Jodie

Daria reboot, Jodie

Dovoljan je jedan pogled na Dariju, animiranu tinejdžericu koja je sarkastično podbadala sve redom, da se odmah sjetimo kako je bila nevjerojatno osvježenje između MTV spotova. Daria Morgendorffer se vraća, i to iz penkala Comedy Centrala. Jodie, spin-off Darije, usredotočit će se na život Darijine prijateljice Jodie Landan, dok započinje svoj prvi stalni posao na sveučilištu, radeći u tehnološkoj tvrtki. Jodie će glas dati nitko drugi nego Tracee Ellis Ross, a obećavaju satiru, borbe generacije Z i veće komentare o raznim aktualnim društvenim temama.

 

Foto: True Blood