Chad Michael Murray, jedan od protagonista, podijelio je neke svoje ideje za reboot popularne teen serije

Prošlo je gotovo desetljeće otkako je One Tree Hill emitirao svoju devetu i posljednju sezonu, a Chad Michael Murray ima neke nove poglede na to kako oživjeti voljenu seriju. Ne sumnjamo da je poriv dobio od uspjeha mnogih drugih, od reuniona Prijatelja, Harryja Pottera (oke, to je riječ o filmovima), do reboota Gossip Girla, Ludih 70-ih, Gilmore Girls, Kako sam upoznao vašu majku

One Three Hill je bio jedan od “ili-ili” u leksikonima – drugi “ili” bio je Dawson’s Creek. Stoga ne čudi da je i ova teen serija o ljubavi, glazbi, košarci i ranom vjenčanju te mnogim tabu temama došla na tapetu, barem kad je o pregovorima riječ.

“Imam ideju koja mi se vrti u glavi, da napravim novu generaciju ove serije koja se bavi današnjim problemima”, izjavio je Murray, koji je glumio Lucasa Scotta, za E! News. “Sada postoji toliko stvari koje su puno drukčije nego što je to bilo prije.”

"One Tree Hill" možda doživi reboot?

One Tree Hill, koja se odvijala u izmišljenom gradu Tree Hillu u Sjevernoj Karolini, bila je tinejdžerska serija o odrastanju dva polubrata (Murray i James Lafferty) koji imaju veliku strast za košarkom i intenzivne obiteljske drame, komplicirane odnose i, je l’, školu. Uz to, serija se dotakla i drugih ozbiljnih tema poput seksa, egoizma, mentalnog zdravlja, smrti, prijelaza iz adolescencije u odraslu dob.

Iako Murray ne može potvrditi hoće li doći do reuniona ili pak reboota, ali obožavatelje je razveselio Murray rečenicom: “Ne mogu zamisliti da se to u jednom trenutku neće dogoditi, viđam se sa svima barem jednom ili dvaput godišnje.”

Zanimljivo je da ne odlazi iz trenda ova pojava okupljanja i ponovnih pokretanja serija, uz toliku količinu različitog sadržaja koji je dostupniji nego ikada prije. Znači li to i da ove nove serije nisu nikada dostigle popularnost zbog prezasićenosti sezonama i sličnih serija unutar žanrova koji su se pokazali uspješnima? Ili se ide na “zicer” u ovo doba nesigurnosti? Nekako si ne možemo pomoći vjerovati da je ipak riječ o potonjem jer većinu gore navedenih serija pratili smo trčeći iz škole, a “play” i “pause” nije postojao u našem TV rječniku.

Mi se, neovisno o svemu, veselimo ovoj maloj vremenskoj kapsuli, no nadamo se da će ipak naučiti nešto od pogrešaka drugih reboota i ne ostaviti loš završni premaz nostalgiji koju toliko dugo nosimo u sebi.

 

Foto: Peter Kramer/Getty Images Entertainment via Getty images