Push Harder novi je mini brend na domaćoj sceni, a iza njega stoji fotograf i skejter Ernest Mazarekić iz Slavonskog Broda.

Naš fotograf Ernest Mazarekić kojeg je šira javnost upoznala kroz seriju street fotografije Zagreba nakon potresa, a mi smo ga već nekoliko puta angažirali na snimanjima zanimljivih mjesta i ljudi, ima novi projekt.

Inspiriran jednom od svojih najboljih fotki skejtera u pustom Zagreba, a i sâm skejter, Ernest je lansirao limitiranu kolekciju mekanih udobnih sweatshirt majica s printom upravo te fotke. Također, ovo je ujedno i njegov novi mini brend pod nazivom Push Harder koji ima za cilj obogatiti streetwear scenu, a inspiracija je naravno skate kultura. Push je prvi manevar koji svaki skater nauči, a push harder svaki idući korak kojim probija granice. U ovom slučaju, push harder je probijanje i Ernestovih granica, kako nam je otkrio u jednom spontanom razgovoru.

Majice se mogu naručiti u inbox Instagram profila brenda Push Harder i cijena im je 350kn, a moguće ih je naručiti do kraja studenog.

Foto: Facebook Ernest Mazarekić