Rođena Slovakinja koja se bavi fotografiranjem životinja upravo je proglašena najboljom u toj kategoriji na dodjeli Međunarodnih fotografa godine

Veronika živi i diše za pse, avanturu i fotografiju, a to je istog trena vidljivo na njezinom Instagram profilu, na kojem smo prvi put proveli toliko dugo da smo stigli do njezinih samih početaka.

Strast prema fotografiji pasa započela je sa svojim prvim psom, Nabuom. U svojem intervjuu za nominaciju u kategoriji za najboljeg fotografa životinja godine na International Photography Award, spomenula je kako je shvatila da joj treba puno pasa u njezinom okruženju.

Prije tri godine postala je profesionalna fotografkinja pasa, odmah nakon što se njezin posljednji pas pridružio njezinoj obitelji, Jada. Njezina strast sve je više rasla kao i njezini psi, a shvatila je da želi usrećiti druge ljude kao što je i ona sretna kad ih gleda.

Fotografije pasa okruženih prirodom, nekad uz pridodanu digitalnu animaciju, pravi su melem za oči i instantno podižu raspoloženje.

Ljubav koju svi imaju prema svojim suputnicima sa šapicama lako se očituje na svakoj fotografiji i predstavlja sjajno utočište za tmuran dan kad nam treba malo pozitivnih vibracija.

 

Foto: ve.handor.photo/Instagram