Otputovati mislima uvijek rado prihvatimo. Zato volimo zaviriti na profile ovih triju fotografkinja.

Dani prolaze, a povezuju nas drušvene mreže. Komuniciramo osjećaje fotografijama, storyjima, a pokušavamo i drugima uljepšati dane. Kada ta komunikacija postane vizualni melem za dušu, onda je želimo pratiti što češće i više. Upravo je tako s ovim fotografkinjama, koje su nas privukle svojim drugačijim vizualnim identitetom, originalnošću i senzibilitetom koji jednostavno magično privlači. Otputujte i vi s njima u boje, melankoliju i romantiku.

@ivanakuluz

Ivana na Instagramu ne otkriva puno. No, melankolija na njenim fotografijama unosi nam mir preko ekrana. Dnevnik iz svakodnevnog života nježan je, pomalo ‘blurry’ i smirujuć. Na mnogo fotografija nalazi se njena malena kćer stilizirana kao na nekoj divnoj kampanji samoodrživog modnog brenda, zar ne?

 

@tatjana.zlatkovic.photography

Tatjana je arhitektica i vjerojatno jedna od najboljih fotografkinja proizvoda na svijetu (da, kad pogledate fotografije bit će vam jasno zašto). Igra boja, svjetla i sjena apsolutno je nevjerojatna, a Tatjana se igra i s bazičnim stvarima iz svačijeg života. Nakon njenih fotografija doći će vam da uzmete fotoaparat ili mobitel u ruke i poigrate se na sličan način. Apsolutno je neodoljiva.

@thewanderingchilde

Nedostaje vam malo romantike, sanjate o intimnom vjenčanju? Mirna, Hrvatica s adresom u Belgiji, potpisuje ove divne fotografije parova i prirode. Naglasak stavlja na emocije i emotivne trenutke koji rijetko koji fotograf uspije uhvatiti svojim objektivom.

Foto: Instagram