U suradnji s francuskim brendom Fernand, vizualni umjetnik Jean Julien osmislio je vizuale četiri daske za surfanje koje izgledaju jednostavno preslatko. 

Rad ovog svestranog francuskog umjetnika već dugo pratimo, a dizajniranje surf daski dodatan je segment u njegovom eklektičnom umjetničkom opusu koji uključuje slike, fotografije, ilustracije, kostimografiju, umjetničke instalacije, dizajn odjeće, postera i knjiga. 

Njegova domišljata i simpatična estetika toliko je prepoznatljiva da je Jean imao suradnje s brojnim klijentima iz različitih domena – kao što su New York Times, New Yorker, Vogue, O’Neill, Petit Bateau, Le Centre Pompidou ili Amnesty International.

Izlagao je u mnogim muzejima i galerijama diljem svijeta, od San Francisca do Tokija, konstantno oduševljavajući svojim novim umjetničko-poslovnim pothvatima. 

Prije pet godina, u suradnji s dizajnerom Jae Huh, pokrenuo je korejski brand Nounou koji se bavi dizajnom odjeće, grafičkih objekata, tepiha i lutki, dok je još 2011. godine s bratom Nicom osnovao brend Jullien Brothers koji je specijaliziran za animacije. 

Ukratko, obožavamo sve što radi ovaj vizualni umjetnik, a u njegovu inventivnost se možete uvjeriti i sami ukoliko posjetite njegov Instagram profil ili web stranicu

Garantiramo da će konstantno uveseljavati i vaš Instagram feed sa svojim kreativnim i presimpatičnim idejama.

Foto: Jean Jullien