Jacquemus je itekako vruće ime na svjetskoj modnoj sceni trenutno. U prilog toj tvrdnji govori činjenica da svaka nova kolekcija ovog francuskog dizajnera izaziva ogroman hype među trendsetericama i postaje veliki prodajni hit. Ne iznenađuje stoga da je Simon Porte Jacquemus oduševio mase kada je najavio svoju suradnju sa sportskim gigantom Nike, a sada je otkriveno i kako izgledaju prve Jacquemus x Nike tenisice!

Dizajner je prije dva dana bacio mali teaser na svoj Instagram, upitavši svoju publiku žele li vidjeti prve Nike tenisice s njegovim potpisom. Lavina oduševljenja je naravno krenula i Simon je jučer s fanovima i svijetom podijelio svoje prve “najkice”.

One su dio Jacquemus x Nike “Le Papier” kolekcije, a po svemu sudeći čini se da su interpretacija siluete modela tenisica Humara s potpisom brenda Nike. Karakterizira ih chunky gumena peta, dok gornjište dolazi u kombinaciji brušene i glatke kože. Dodatni akcent je mali Nike Swoosh zlatni metalni logo. Ovaj model pojavljuje se u bež i smeđoj varijanti, a dostupan će biti za kupovinu već 28. lipnja, na jacquemus.com web stranici.

Foto: Jacquemus