Nakon što je prvi put u lipnju procurila informacija da će osmostruka dobitnica Grammyja surađivati s poznatim brendom Nike na dizajniranju Air Jordan tenisica, sada smo konačno saznali i kako će to sve izgledati

Da kažete jednu boju koja bi karakterizirala mladu glazbenicu, koja bi to bila? Tako je, zelena koja izgleda kao da svijetli u mraku. Tako da, nije nas pretjerano iznenadila boja koja odražava ovu zanimljivu suradnju, a to je ledena zelena, skoro pa neonska nijansa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Gornji dijelovi su u potpunosti izrađeni od kože, osim jezika koji je od najlona. Službeni datum izlaska i informacije o cijenama za Billie Eilish x Air Jordan 1 KO još se moraju objaviti, ali rana izvješća dugo su najavljivala njezin dolazak 30. rujna.

Billie Eilish također radi s Jordan Brandom na posebnom Air Jordan 15, no tu ide jedna zanimljiva priča.

Riječ je o jednom od najmanje popularnih i najmanje traženih modela retro marke. Dizajn kultnog dizajnera tenisica Tinker Hatfield 1999. godine dao je svojevrsni hommage američkom borbenom avionu X-15. Billieno izdanje trebalo bi im dati novo ruho uz svijetlu nijansu, no vidjet ćemo hoće li narav i utjecaj ove mlade zvijezde promijeniti stvari.

Air Jordan 15 smatra se zaista “crnom ovcom” iz linije Air Jordan – Tinker Hatfield ga je čak i označio kao svoj najgori dizajn, no kako je posljednje tri godine Billie jedna od najutjecajnijih poznatih osoba, vječno svoja i svaka njezina Instagram objava skoro sruši internet, možda je riječ o savršenoj suradnji. 

 

Foto: Air Jordan GiF