Only Murders In The Building duhovita je kriminalistička serija sa simpatičnim glavnim ulogama, a uskoro stiže nastavak

Kad smo spomenuli da nas je Only Murders In The Building serija pozitivno iznenadila, nismo bili jedini. Only Murders In The Building zarobio je naša srca u prvoj sezoni, a sada, uz klasični postav, koji uključuje Stevea Martina, Martina Shorta i Selenu Gomez, stiže i Cara Delevingne te Amy Schumer!

Pa sad, konačno znamo kakvu će ulogu Delevingne igrati u očekivanoj drugoj sezoni. Iako smo je vidjeli u nedavno objavljenom traileru, obožavatelji su se pitali koju ulogu uopće ima, a popularna je negativka u nekolicini filmova. Sada se zna da će biti Alice, moderna vlasnica umjetničke galerije koju otvara naša Mabel (Selena)!

A Amy Schumer će, pomalo neočekivano, glumiti samu sebe. Odnosno, “pomalo nepodnošljivu” verziju sebe (neki bi rekli – stvarnu), a njezin će lik igrati “ključnu” ulogu na početku nove sezone. Nastojat će prilagoditi podcast Only Murders za kinodvorane, no naići će na probleme.

Osim Schumer i Delevingne, još jedan novi i važan lik bit će Shirley MacLaine. Glumačka legenda glumit će majku nedavno ubijene susjede, da sad previše ne spojlamo.

Za one koji nisu još dali priliku niti prvoj sezoni, sve preporuke. Komičari Steve Martin i Martin Short i sjajna Selena Gomez glume trojac opsesivnih osoba o true-crime podcastu koji se odjednom zateknu kako žive svoj san (ili najgoru noćnu moru, ovisno o tome kako na to gledate).

Only Murders In The Building

Stanovnici elitne stambene zgrade na Upper West Sideu razbiju svoju svakodnevicu nakon što netko ubije njihova, reklo bi se, pomalo oholog susjeda. Ovaj pomalo neobični trio ujedini se u pokušaju rješavanja misterija – tko je ubio njihova susjeda? I da, pokrenu i vlastiti podcast.

Svaki “neustrašivi detektiv” krije svoje određene ahilove pete: Martin utjelovljuje lik glumca koji je još uvijek fiksiran na svoje dane slave u kratkotrajnoj detektivskoj TV seriji koju uglavnom pamte roditelji i bake i djedovi. Short igra kazališnog producenta čije su lude ideje njegove financijere koštale toliko novca da su ga se svi odrekli, a riskira i izgubiti stan za koji se čvrsto držao kao svojim posljednjim statusnim simbolom. Gomez glumi milenijalku koja skriva jednu poveću ranu i tajnu za koju doista ne želi da je saznaju njezini kolege.

Blesava satira, puno obrata i baš je odličan zalogaj za sve koji vole kvalitetan, a opet opuštajuć sadržaj.

Mi iskreno odbrojavamo sekunde druge sezone! Only Murders In The Building pojavit će se 28. lipnja, i to na Disney+ platformi koja je uskoro dostupna i kod nas. U međuvremenu, pogledajte teaser!