Prirodni materijali već su neko vrijeme hit u svijetu dizajna interijera i home stylinga, a sada su nam pažnju privukla i takva ogledala!

Ako pratite trendove u dizajnu interijera, mogli ste primijetiti da su posljednjih sezona ratan i slični materijali preuzeli glavnu ulogu. Posvuda viđamo rasvjetu, ukrasne detalje i namještaj poput stolaca od ratana koji u dom donose opuštenu vibru u skladu s prirodom i dominantnim trendom, a sada su na red došla i takva – ogledala!

Osim što su funkcionalna, okrugla ogledala s rubom od prirodnih materijala primarno su odličan eye-cathing ukrasni detalj. Ako je ogledalo veće i s bogatije ukrašenim obrubom, samo po sebi je izvrsna fokalna točka u određenom prostoru. S druge strane, manji primjerci s različitim rubovima od prirodnih materijala super izgledaju kada ih se postavi u grupu i tako stvori zid ogledala.

Upečatljiv detalj u interijeru i eksterijeru

Okrugla ogledala od prirodnih materijala izgledat će odlično u svakoj prostoriji – iznad sofe u dnevnom boravku ili iznad radnog stola, kao detalj u hodniku, spavaćoj sobi ili čak u kupaonici! Osim u unutarnjem prostoru, ona mogu izgledati posebno dojmljivo i na vanjskim dijelovima doma kao što su terase.

Ovakva ogledala mogu se pronaći u različitim homeware trgovinama, ali možete ih probati napraviti i sami. Uz malo mašte i vještine, vaš dom može dobiti unikatni i funkcionalni ukras koji će zasigurno privući pažnju. Ako DIY ipak nije vaše područje, pronašli smo lijepa ogledala s prirodnim rubom koja instantno mogu postati dio vašeg interijera. Koje birate?

Stradivarius, 69 kn
Kave Home, 585 kn
Gnijezdo, 1114 kn
Stradivarius, 69 kn
Ikea, 329 kn
Kave Home, 375 kn
H&M Home, 262 kn
Jysk, 300 kn
Kave Home, 525 kn

 

Foto: Art&Decoration/ Stradivarius/ Kave Home/ Ikea/ H&M Home/ Gnijezdo