Kulinarske radionice naučit će vas novim vještinama, ali vam i ispuniti svakodnevicu zanimljvim aktivnostima. Ove počinju uskoro 

Iako obožavamo skoknuti do odličnih sushi restorana i često tražimo zanimljive recepte, jako volimo i kreativne radionice koje nam obogate svakodnevicu i nauče nas novim vještinama. Ova tri kulinarska događanja počinju uskoro, a možete se brže-bolje prijaviti.

Sushi radionica – futomaki, hosomaki i uromaki

Kultura prehrane radi pregršt zanimljivih radionica tijekom godine (poput peruanske i meksičke kuhinje),  a ova nam je zapela za oko jer obožavamo sushi, no uvijek nam se sve raspada. Osim što ćete naučiti proces izrade, dobit ćete i recepte te kušati svoj vlastiti sushi! Sve detalje možete pronaći ovdje.

21 dan reset spring edition

21-dan reset

Blogerice Marie Wasler i Nataša Rajčević još su prošle godine kreirale 21-dnevni reset program kojem je cilj bio stvoriti zajednicu ljudi koji će se međusobno podržavati, dijeliti savjete i pomagati. U tome im je uspjelo iz prve! Mala škola prehrane, recepti, vježbe disanja, joga, afirmacijske i motivacijske vježbe Nataša i Marie objedinile su u programu 21 dan reset, a ako želite naučiti više o pravilnom disanju ili o biljnoj prehrani, detalje potražite ovdje!

Slastice od domaćeg lisnatog tijesta

Još jedna omiljena kulinarska radionica nam je Kuhaona, koja nas iznova iznenađuje količinom raznolikih događanja. Ovoga puta svidjela nam se radionica za naućiti raditi domaće slastice od lisnatoga tijesta. Lisnato tijesto koristi se za brojne slatke i slane recepte. Kako pripremiti domaće lisnato tijesto naučite od Petre Jelenić, a potom ispecite ukusne francuske slastice Jalouise tart s crvenim voćem i Palmiers (keksići u obliku palme) koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. I da, popunjeno je vrlo brzo, pa pratite novosti ovdje.

 

Foto: Derek Duran/Unsplash