Kako ne bismo samo čekali da zima prođe, možemo ju malo „požuriti“ nekim zanimljivim aktivnostima.

Kreativne radionice novih vještina idealan su način da vam vrijeme prođe u stvaranju, da naučite nešto novo i da se dobro zabavite. Imamo ideju za takva tri događanja koja počinju uskoro, a vi požurite s prijavama ili pričekajte novi krug upisa.

Knots and Rainbows u Đardinu

S ovim kreativnim curama naučit ćete izrađivati visilice za biljke, a povodom Dana žena radionica će biti organizirani u Đardinu, na adresi Prilaz Gjure Deželića 89. Datum održavanja radionice je 11. ožujka, a vodit će ju Ana iz brenda Knots and Rainbows čiji su dekorativni detalji za dom nastali macrame tehnikom osvojili već brojnu publiku. Anu upoznajte ovdje. U radionicu su uključeni svi potrebni materijali za izradu visilica za biljke. Fina hrana koje pripremaju Đardin curke, gin-tonic ili čaj, opuštajuća glazba i random odlično društvo, kao i super mentorica Ana. Više informacija potražite ovdje.

Atelje na broju 1. kao mjesto kreative

Prostrani stan na adresi Ulica Republike Austrije 1, mjesto je ugodne atmosfere, zanimljivih voditelja radionica i prije svega prilika da se onako opušteno, bez pritiska kreativno izrazite. Atelje na broju 1. je dosita broj jedan kada se radi o različitim radionicama s obzirom na to da ovdje možete naučiti nešto o keramici, opustiti se uz crtanje, slikanje, kiparstvo, a pokrenuli su i vision bord radionicu, no kako je to pop-up radionica, raspitajte se kod cura kada je iduća na redu. Sve informacije saznajte ovdje.

Kuhanje je slađe u Kuhaoni

Zagrebačka Opatovina 13 već je neko vrijeme adresa koja okuplja zaljubljenike u hranu i kuhanje. Okuplja one s iskustvom kao predavače te polaznike koji uz dobro mentorstvo mogu naučiti pripremati čuda u kuhinji. Sve to skupa odvija se pod organizacijskom palicom kolektiva Kuhaona. Raspored mjesečnih radionica je na njihovom webu, a čini se kako vrijedi pričekati već raspored za travanj.

Umjetnički atelje mARTa je mjesto kreative u Splitu

Splitski umjetnički atelje mARTa zapravo je jedna divna mala zajednici kreativaca, hobista i profesionalaca koji svoje znanje i strast prema umjetnosti prenose na sve koji to požele. Radionice slikanja, keramike, lončarstva su redovite i s pravom ih nazivaju „terapijom za opuštanje“. Javite im se i provjerite kada je prvi slobodan termin na njihovom webu.

umjetnički atelje marta split

Foto: društvene mreže