O ekonomistici Ani Delač Brebrić puno smo čitali ove godine jer je njezin jedinstveni brend Knots and Rainbows oduševio baš sve koji vole lijepi dekor za dom.

Radi se proizvodima rađenim makrame tehnikom, a Ana ih izrađuje vlastitim rukama, dio po dio, od obrade drva do završnog čvora. Kaže kako je makrame tehniku otkrila sasvim slučajno, a povod za bavljenje nečim takvim, od kuće, bilo je rođenje njezine kćerkice Ellie. Kreiranje vlastitog vremena bio je njezin prioritet, a čini se kako je to bio itekako uspješan potez jer je brend Knots and Rainbows stekao svoju vjernu publiku.

Ovih je dana Ana pokrenula i vlastiti web shop, prvi za proizvode rađene makrame tehnikom. Radovi s potpisom Knots and Rainbows sada stižu na kućnu adresu; od privjeska za ključeve, bookmarka, podmetača za čaše, zidnih polica i kaktusa, visilica za biljke i raznih ukrasnih duga za dječje sobe.

“Ljepota makramea je u upotrebi prirodnih materijala i činjenici da je on 100% handmade. Ova tehnika je jako posebna, jer ne postoji strojna izvedba čvorova, pa otud spada u rijetke tehnike koje je moguće realizirati isključivo ručnim putem. U izradi koristim 100% reciklirani pamuk. U cijeli projekt sam uključila i tatu; zajedno obrađujemo drvo za viseće police, visilice za biljke i štapove za zidne ukrase. U našoj ponudi možete pronaći svašta”, kaže Ana o ljepoti makramea, a njezin web shop pronađite ovdje.