Đardin, poznata zagrebačka concept cvjećarna, ujedno je platforma za razmjenu znanja i iskustva vezano za uzgoj te njegu biljaka. A to znači uzbudljivu priliku za vas.

Na adresi Prilaz Gjure Deželića 89, tik do cvjećarne, redovito se održavaju Đardionice. Kako kažu Đardionice su nastale spontano kao rezultat druženja s istomišljenicima te zaljubljenicima u biljke u potrazi za novim iskustvima. Uz stručno savjetovanje te edukativna predavanja, nudimo slano jelo, desert, bezalkoholne sokove te gin-tonic. Njihov raspored za ožujak dostupan je na webu, a ekipom iz Đardina možete naučiti izrađivati kokedame (11.3.) te proljetne vjenčiće od maslinovih grana (25.3.). Radionicu izrade terarija su već popunili.

Radionice se održavaju petkom ili subotom, u periodu od 17 do 20 sati, a kući ćete ponijeti i iznenađenje, uz to što ćete uživati u dobrom društvu i osvježenju. Cijena radionice je 50 eura i sav materijal je uključen. Stoga kad ne znate što dalje, priuštite si jednu lijepu radionica bilja.

Kako u Đardinu znaju sve o biljkama, savjetovali su nas nedavno o palmama, a koje su idealne za vaš dom, saznajte ovdje.