Neke influencerice odlučile su kraj godine obilježiti izbivanjem s društvene mreže Instagram. Uzeti svojevrsni detox i ući odmorne u novu godinu.

Vjerojatno ste i sami razmišljali o tome da se bar na neko vrijeme uklonite s društvenih mreža. Stalno skrolanje i virenje u nerealni život celebova već predugo utječe na samopouzdanje mnogih i vode u nekim krivim smjerovima. Dok god je Instagram ‘tool’ za zabavu i ako ga shvatite jedino i samo tako, tim bolje za vas. U trenu kada krenete ganjati Instagram trendove i vjerovati svemu što vidite, mogli biste se razočarati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas)

Umorne od skrolanja, ali i fotografiranja, neke su influencerice odlučile zatvoriti ovu 2020. godinu upravo pauzom od istog. Najavile su svoj odmor od popularne društvene mreže i navele nas na razmišljanje, nije tako loša ideja, zar ne? Možda sada mislite da i nije neko rješenje u trenucima kada je online jedino što nas povezuje, no što kažete na to da se povežete s ljudima koji su oko vas trenutno? Ili jednostavno ukradete vrijeme pri kraju ove godine samo za sebe?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman)

Foto: Instagram @juliepelipas