Ako ste u klubu onih koji nakon nove godine počinju s vježbanjem i brigom za zdravlje, i još se k tome pripremate baš za jogu, čitajte dalje, imamo dobre ideje za vas.

S novim je početkom ljepše započeti uz novu opremu. Kako je joga vježba duha i tijela, treba vam i dobra oprema. Za jogu vam ne treba mnogo, ali je bitno da je oprema kvalitetna i da potraje. Kao i kod svega, na kraju krajeva. Ovo su tri domaće adrese za nabavku opreme, najbolja vijest je što su u tijeku popusti.

YONI

Sportska linija odjeće YONI proslavila se unikatnim kombinezonima, udobnim, laganim i idealnima za vježbanje. Kažu da su poput druge kože i baš zbog toga su omiljeni detalj za jogu, iako ih se može vidjeti i u plesnim i fitness dvoranama. U njima ćete se rastezati, a da ih pri tom nećete niti osjetiti da smetaju ili zatežu jer su napravljeni do rastezljivog materijala Sport Knit koji jamči savršenu prilagodbu i oblikuje tijelo bez sputavanja.

joga detalji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YONI (@yonijumpsuit)

Mellon i Lime

Već proslavljeni matovi za jogu dolaze u hrvatskoj-slovenskoj kombinaciji Jelene i Rebeke.
Prilikom pokretanja brenda ideja im je bila stvoriti prekrasne prostirke za jogu koje će motivirati ljude da vježbaju i istežu se. Ipak, brzo su shvatile da žele proširiti svoju priču o jogi te su pažnju posvetile i aplikaciji. Danas svaka Melon & Lime prostirka za jogu dolazi s integriranom pametnom oznakom (NFC) koja služi kao ključ koji otključava aplikaciju ispunjenu inspirativnim videima. Kupnjom prostirke dobivate besplatan pristup tom specijaliziranom sadržaju, koji osigurava sve potrebne alate da možeš početi vježbati jogu u udobnosti svog doma.

joga detalji

joga detalji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlime_official)

Kreativni brlog

Već smo vam pisali o Kreativnom brlogu Jasminke Fuchs u sklopu kojeg nastaju svi divni jastuci za vježbanje, meditacije, opuštanje, odmaranje i sve to skupa pod jednim nazivnikom – ugađanje sebi i svom zdravlju. Joga bolsteri, dugački, valjkasti jastuci praktični su za vježbanje joge jer pomažu pri postizanju i zadržavanju ispravnog položaja u joga vježbama. Pridonose osjećaju sigurnosti i udobnosti, a punjeni su ljuskicama heljde. Odlični su kao pomoć pri temeljitom istezanju i u vježbama dubokog disanja. Ovdje ćete pronaći i torbe za joga matove, jastučiće za oči za opuštanje…

joga detalji