Kada pomislite na meditacijski jastuk ili možda onaj koji će vam trebati za satove joge na koje ste upravo krenuli, imajte na umu da ne morate po njih u daleku Aziju. Pronašli smo divne rukom rađene jastuke u Kreativnom brlogu.

Sve je počelo od meditacijskih jastuka od heljde koje radim s puno ljubavi. U svaki je utkano puno priča, opuštajućih trenutaka, pjevanja mantri i ljubavi prema kreiranju i stvaranju, ljubavi prema životu“ govori o svojim proizvodima Jasminka Fuchs, Dalmatinka sa stalnom adresom u Zagrebu. U njezinom Kreativnom brlogu nastaju svi ovi lijepi jastuci i kompleti za meditiranje, zatim bolsteri za jogu, podlošci za jastuke te jastuci za kućne ljubimce, ali i za spavanje pri čemu su punjeni i lavandom i heljdom.

 

Obožavam moj Kreativni brlog, svaki dio, od odabira materijala, šivanja, punjenja jastuka, komunikacije s kupcima, fotografiranja i objavljivanja na društvenim mrežama. Divno je jer imam i iznimne suradnike s kojima radim. Stvaranje uvijek novih inovativnih proizvoda za meditaciju i yoga praksu je moja misija i vizija“ s puno ljubavi objašnjava Jasminka svoju strast prema maloj proizvodnji jastuka punjenih heljdom kojima se bavi. Uz to, Jasminka je praktikant Usui Reiki 2 stupnja te ovu tehniku koristi u radu samoiscjeljivanja kao i drugih tretmana. U svom radu u Kreativnom brlogu, Reiki energijom puni kristale te ih implementira na meditacijske jastuke po želji kupca. Tako osoba s lakoćom ulazi u meditativno stanje te postiže mir i harmoniju tijekom meditacije. Također, Jasminka je u pripremama za majstorski stupanj.

Osim rada u Kreativnom brlogu, vodi Školu točkanja mandala te šivanja Brijem da šijem, a rad s ljudima ju ispunjava i veseli pri čemu su vještine koje se usvoje na njezinim radionicama, dobre ne samo za stvaranje unutarnjeg mira, već i korisnih djela.

Kako biste saznali više o ovim proizvodima te koji su sve benefiti pojedinih jastuka, predlažemo da pogledate njezin web shop Kreativni brlog.

Foto: Kreativni brlog