Kako ne bi sve bilo tako crno od same pomisli da nam se ljeto približava kraju, pronašli smo dva vikend retreat izleta kojima biste lako mogli napuniti baterije za dolazak hladnije sezone.

Provjerite ima li još mjesta i prijavite se jer ovaj tip odmora sve je popularniji, a i vikend van grada zvuči dobro.

ForRest Retreat AIR Edition na Mrežnici

U robinzonskom kampu Mrežnica (nekadašnji Sound & Vision kamp), od 11. do 13. rujna održava se retreat izlet pod imenom ForRest Retreat AIR Edition koji uključuje radionice disanja i prisutnosti. Naučit ćete se izraziti kroz dah, zvuk i vibraciju koristeći različite tehnike preporučenih učitelja, a bit će organizirana i radionica izrade sirovih jela jer su na meniju vegetarijanski i veganski obroci. Više informacija potražite ovdje.

Yoga weekend retreat na Bukovici

Trodnevno jogi – plesno povlačenje organizirano je u prekrasnoj netaknutoj prirodi samo 70-tak kilometara od Zagreba na već svima poznatom Ekodrom Estateu. Gosti će biti smješteni u renoviranim posavskim kućama gdje mogu osjetiti potpuni mir te napuniti dušu i tijelo uz jogu, meditaciju, tehnike disanja, ples, šetnju šumom ili vremenu provedenom sa samim sobom. Ovaj retreat namijenjen je svima koji se žele povezati sa samim sobom, prirodom ili energijom grupe, a period održavanja je predviđen od 9. do 11. listopada. Više informacija potražite ovdje.

 

Foto: Ekodrom Estate Facebook