Pepperthon je prvi joga maraton čije nas peto izdanje čeka ovog vikenda, od 3. do 5. ožujka, u organizaciji poznatog Velvet Pepper joga studija, svima poznatog sa zagrebačke adrese Vinogradska 6.

Poruka ovog maratona je uživati u jogi, vježbati puno, opuštati se i ono najbitnije – donirati iznose u humanitarne svrhe. Svi joga učitelji sudjeluju volonterski kako bi pomogli napuštenim pesekima Noine arke.

Pepperthon je prvi joga maraton u Hrvata koji je nastao iz želje za dobročinstvom spram naših četveronožnih suputnika u ovom životu. Ta želja okupila je mnoge joga učitelje i entuzijaste u ideji da kroz nekoliko dana zajedno vježbaju, vode i prikupljaju sredstva za štićenike Noine arke. Noinu arku već godinama podržavamo jer znamo kako rade, šta rade i kako se brinu za životinje te smo odlučili usmjeriti sredstva njima. Ima još mnogo udruga koje pratimo i podržavamo, no odlučili smo se za jednu po jednu. Joga maraton izgleda tako da platite jednom upad i vježbate koliko želite i možete kroz par dana koliko ćemo trajati. Sva sredstva idu u dobrotvorne svrhe te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u što većem broju! Prisvajamo novosti digitalnog doba te će satovi biti i uživo i online. Možete ih pratiti od kuće ili kod nas u studiju u Vinogradskoj, naravno koliko vas možemo primiti. Uz Pepperthon imamo i Velvethon, masažni maraton koji se paralelno događa s istom svrhom. Upad je 30 eura (226,02kn) ili koliko možete odvojiti da vam nije drama ili drop-in opcija za 10 eura (75kn)… Želimo skupiti što više sredstava za naše krznate i dlakave prijatelje ali imamo razumijevanja i ako možete i želite dati i najmanju svotu“, poručuje ekipa iz Velvet Pepper studija i poziva sve da im se pridruže od sutra.

Raspored vježbanja je ovdje, a raspored masiranja na ovom linku.