Metalik suknja je možda zamišljena za kombinacije sa svilenim ili svečanim topovima, isključivo u večernjim scenarijima. Ali ako se kombinira na zanimljiv način, može se nositi i po danu te u opuštenim prilikama. 

Kožna jakna, prugasti kardigan ili obični bež top možda nisu očigledan izbor s kojima ćemo ih kombinirati, ali talentirani stilisti u nastavku pokazuju da ove kombinacije uistinu sjajno izgledaju. Uvjerite se sami!

S KOŽNOM JAKNOM I KAUBOJKAMA

Answear Lab, Answear.hr

Answear.hr je baš zgodno kombinirao glamuroznu srebrnu suknju sa kožnom jaknom u rockerskom stilu, za zanimljiv i nosiv modni miks. “Točka na I” ovog genijalnog outfita još su i kaubojske čizme, koje cijelom looku daju još jedan kulerski modni bod! Idealno za svaki dan.

SA PRUGASTIM KARDIGANOM I MINI TORBICOM

Bernadette, Net-a-Porter

Vjerojatno je prugasti pulover posljednje što vam pada na pamet za spajanje s metalik minicom? Upravo zato je taj neočekivani spoj totalno neodoljiv, jer su najzanimljiviji outfiti sačinjeni upravo od modnih kontrasta. Net-a-porter predlaže upravo ovu slatku kombinaciju uz crne modne dodatke. Idealno za ležerne partije i okupljanja.

S NEUTRALNIM TOPOM I MARY JANE CIPELAMA

Vila, Zalando

Ovaj je girly outfit kao stvoren za popodnevne kave, ali i za opuštenu uredsku atmosferu. Zlatnu šljokičastu suknju smiriti će top neutralne nijanse, a popularne Mary Jane cipele savršeno pašu uz ovu kombinaciju. Veliki lajk!

 

Foto: Profimedia, Pr