Metalik je trend koji se pojavljuje u modnom svijetu periodično, pružajući sjajan i blistav izgled modnim kombinacijama. Metalik detalji lookova mogu uključivati zlato, srebro, bakar, ružičastu, plavu, zlatnu i druge sjajne boje. Posve je svejedno – glavno da je metalno i da se sjaji!

Metalik cipele

Različiti stilovi cipela mogu ukomponirati, “nositi” metalik elemente, uključujući cipele na visoku potpeticu, tenisice, čizme, ravne cipele pa čak i sandale. Dizajneri i brendovi često eksperimentiraju s metalik elementima u svojim kolekcijama obuće kako bi stvorili upadljive i svestrane opcije.

ZARA

Trendovi se brzo mijenjaju, no i vraćaju, tako da ove jeseni očekujemo veliku količinu modnih kombinacija, lookova s metalik obućom, ipak je to najefikasniji način kako s ovim trendom “podići” svaku, pa i svakodnevnu kombinaciju. Oni koji su skloni “mix and match” kombinacijama sigurno će ovaj trend rado prihvatiti, a oni koji su skloniji elegantnijim i profinjenijim kombinacijama s jednostavnim, minimalnim metalik cipelama stavit će efektan akcent na kombinaciju koju bi neki možda nazvali – sigurnom.

Kako god, drago nam je vidjeti da se neki trendovi vraćaju na velika vrata, ako ništa zbog dobre doze efektne, upečatljive obuće! Donosimo neke prijedloge iz hight street dućana..

ZARA

 

ZARA
ZARA
ZARA

 

ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO

Fotografije: ZARA, MANGO