Iako ponekad volimo prošetati do tržnice i pregledati svu moguću ponudu domaćih proizvoda, postoje trenuci kada bismo najradije da nam se sve magično dostavi na ulazna vrata. Takva usluga sada postoji – znate li za Kumice z neta?

One su, kako i same kažu, vaše najbolje susede koje su okupile proizvode OPG-ova s područja Vrbovca, Križevaca i Koprivnice te Slavonije i Baranje. Riječ je o proizvodima visoke kvalitete koje je gotovo nemoguće pronaći u slobodnoj prodaji, a njihove su količine ograničene zbog načina uzgoja i proizvodnje.

Vjerujemo da je zdrava prehrana temelj zdravog života te smo iz tog razloga odabrali najbolje od proizvoda hrvatskog sela kako bismo vam ponudili djelić onoga što nam zemlja nudi. Proizvodi koje nudimo su ekološki uzgojeni i pružaju istinski užitak i razliku u kvaliteti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kumice z neta (@kumice_z_neta)

Na dugom popisu namirnica koje prodaju Kumice z neta nalaze se kobasice, čvarci, mliječni proizvodi, različito voće i povrće, sokovi, džemovi, bučino ulje, štrukli, ali i mnoge druge. Dio proizvoda ima eko certifikate, a voće i povrće se uzgaja po principima biodinamike, bez pesticida i umjetnih gnojiva s posebnim naglaskom na održivost tla. Suhomesnati proizvodi i sirevi su proizvedeni bez konzervansa i aditiva poštujući standard ekološkog uzgoja i obrade te proizvodnje proizvoda.

Online tržnica

Ekološki uzgoj i održiva poljoprivreda sve su popularniji, a zdravi prehrambeni proizvodi nikad nisu bili dostupniji. Primjerice, da biste kupili domaći sir i vrhnje sada ne morate otići na tržnicu, dovoljno je posjetiti webshop Kumice z neta. Narudžbe se primaju do utorka svaki tjedan, a dostava je četvrtkom. Osim na webshopu, domaće proizvode moguće je naručiti i putem e-maila ili poruke. Za narudžbe iznad 200 kuna dostava je uključena, a za iznose manje od 200 kuna dostava se naplaćuje 30 kuna.

kumice z neta

Vaše narudžbe ili gajbice stižu u reciklažnoj ambalaži, odnosno papirnatim vrećicama koje možete ponovno iskoristiti. Ove sezone osigurajte zdrave pakete za svoju obitelj i prijatelje jer, ima li ljepšeg poklona od kutije pune finih domaćih proizvoda od koje vas dijeli samo jedan klik?

kumice z neta

Foto: Kumice z neta Instagram/Facebook, Annie Spratt/Unsplash