U našem stalnom istraživanju svijeta keramike, nikada ne prestajemo otkrivati čuda koja nam ova umjetnost donosi. Posuđe od keramike već je dugo naša strast, a iako smo već mnogo puta pisali o tome, jedna stvar je sigurna – nikad dovoljno priča o čarima keramičkih proizvoda.

Što je toliko posebno u keramici? Možda je to taj spoj tradicije i suvremenosti koji proizvode čini unikatnima. No, kada spojimo domaći proizvod s neodoljivim dizajnom, tada se rađa prava ljubav prema keramici. Jednostavno ne možemo odoljeti čarima koje nam ova kombinacija pruža.

Jedan od naših najnovijih otkrića je Krakle keramika, o kojoj smo već jednom pisali, ali ove šalice su nas ponovno oduševile. Svaka šalica kao da nosi pečat domaće proizvodnje, a istovremeno odiše neodoljivim dizajnom koji mami osmijeh na lice.

Šalice su pravo malo remek-djelo, boje se stapaju u prekrasnom proizvodu, stvarajući jedinstvene obrasce koji svjedoče o pažljivom procesu stvaranja. Dizajn je estetski ugodan, prilagodljiv svakom kućanstvu i svakodnevnom uživanju u omiljenom napitku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Krakle keramika (@kraklekeramika)

Osim što smo zaljubljene u njihov izgled, šalice su i izuzetno otporne i dugotrajne. Svaka šalica ima svoj karakter, svoju priču koju dijeli s vama svaki put kad je držite u ruci. Kada spojite domaći proizvod i neodoljivi dizajn, dobivate nešto što je više od običnog posuđa. To su male umjetničke kreacije koje unose toplinu i ljepotu u svakodnevni život

A kao što u kreativnom svijetu keramike uvijek ima mjesta za još jedno očaravajuće otkriće, tako u našem kućanstvu uvijek ima mjesta za još pokoji komad posuđa.

Krakle keramiku možete pogledati i naručiti putem njihovog službenog Instagram profila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Krakle keramika (@kraklekeramika)

Foto: Krakle keramika