S obzirom na to da smo do sada već pisali o sjajnim radovima domaćih dizajnera – što nakita, što odjeće, namještaja, red je došao da još malo proguramo i naše vrijedne dizajnere keramičkih šalica

Da postoji grupno liječenje od ispijanja kave, definitivno bih se prijavila. No, još veći problem su vjerojatno 101 šalica za kavu koje posjedujem. A prema svemu sudeći uskoro bi se i ta kolekcija mogla obogatiti za još (barem) jednog člana.

Naša ljubav prema domaćim brendovima nije tajna. Pogotovo kad se radi o talentiranim ljudima koji svojim rukotvorinama oduševljavaju. A jednako tako su nas oduševile i šalice brenda Dainesi studio iz kojih jedva čekamo popiti prvu jutarnju kavicu. Radi se o hrvatsko ručno rađenom proizvodu, što je još jedan razlog zašto nam trebaju baš ove šalice.

 

Naravno, svaka sezona nosi karakterističan dizajn šalica, a iz Dainesi studija to dobro znaju, pa često ažuriraju svoju ponudu, a samim time i zadaju slatke glavobolje oko odabira šalica.

Za oko su nam zapele i najnovije šalice koji su apsolutni hit, a radi se o bijelim šalicama čija ručka podsjeća na pletenicu. Definitivni šećer na kraju su trešnjice koje krase ove šalice.

Ako i vi volite lokalno, a uz to ste pobornik dobrih ponuda, onda razmislite o Dainesi studiju. Ovaj mjesec povodom Dana žena imaju 15 posto popusta na sve šalice, što je, po nama odlična prilika za obnoviti kolekciju.

Ako želite naručiti svoju novu šalicu ili samo popratiti rad ovog domaćeg brenda, popratite ih na Instagramu.