Kaže se da je accessories najbolji začin svakog outfita, a naš najdraži modni dodatak zasigurno je minimalistički nakit. Bez obzira koliko jednostavan bio, vjerujemo u njegovu moć da nam popravi raspoloženje i nadasve običnu odjevnu kombinaciju

Mislim da ni na što nisam slaba kao na nakit. To mogu potvrditi i moji piercinzi na uhu kojima svake godine dodam još po kojeg člana. Pa, ipak se s razlogom kaže da su dijamanti (nakit) ženin najbolji prijatelj. Bez obzira koliko jednostavan outfit obukli, dobar nakit može u samo par sekundi začiniti, na prvi pogled sasvim basic outfit.

Naša ljubav prema domaćim dizajnerima ovog (svima nama) najboljeg prijatelja nije tajna. Od tradicionalnog nakita koji apsolutno volimo, nanožnica, naušnica – mogli bismo samo nastavljati s nizom. Stoga smo odlučili napraviti popis sjajnih hrvatskih dizajnera čiji nakit jedva čekamo prošetati ovog proljeća.

Cloud&Co

Zelena je veliki hit sezone, pa zašto je ne biste uključili i u ovako divan minimalistički komad nakita?

Cloud&co, 22 eura

Anka Jewelry

Detalj poput bisera, sjajan je dodatak proljetnim outfitima, a još bolji ljetnim!

Anka Jewelery, 43 eura

Bling Zoo

Koje godišnje doba više zove šarenilo nego li proljeće? Bling Zoo ima predivne, pomalo nostalgične komade s perlicama u boji, koji su nas osvojili.

Bling Zoo ogrlice

The All studio

Sve što izađe iz ovog studija, naš ja trenutačni favorit. Iznimka nisu niti ponešto konkretniji komadi poput ovog jer je svejedno očuvan profinjen i sveden dizajna koji će se uklopiti u minimalističke lookove.

The All, Ulla ogrlica, od 120 eura

Cherry Dear

Svoju ljubav prema ovom brendu nakita već smo više puta izrazili, ali od svih predivnih komada koje se mogu pronaći na ovoj, sad i fizičkoj adresi, ovaj model je naš vječni favorit!

Cherry Dear, 250 eura

Sexy Plexy

Detalj poput zvijezdica, uvijek je dobra ideja!

Sexy Plexy, 30 eura

 

Iva Viljevac

Nakit ove dizajnerice već dugo slovi kao favorit Hrvatica na sceni, a kad bacimo pogled na njezine linije nakita poput ovog prstenja, jasno je i zašto.

Iva Viljevac, 23 eura/kom

 

 

Fotografije: Bling Zoo, Anka Jewelry,The All studio, Iva Viljevac, Sexy PlexyCloud& Co