Ručno rađena keramika već je neko vrijeme hit, a dokaz za to su brojni domaći brendovi koji se bave upravo izradom ukrasnih i uporabnih predmeta od ovog materijala. Pronašli smo novi favorit – hrvatski brend MyLo koji u ponudi ima unikatne šalice različitih uzoraka i veličina

MyLo je brend iz Samobora koji nas je osvojio malim serijama i divnim kolekcijama keramičkih šalica. Dizajnerica i osnivačica brenda Lorena Radan otkrila nam je da ju u radu inspiriraju ljubav i priroda, a to je svakako vidljivo u proizvodima koji na prvi pogled osvajaju zaljubljenike u lijepe i funkcionalne rukotvorine.

Keramičke šalice dolaze u nekoliko veličina, a sve su ručno rađene i s obzirom na način rada – unikatne! Proces izrade traje do 10 dana, a uključuje oblikovanje, sušenje, bojanje i pečenje. Neke od šalica iz ponude ovog novog domaćeg brenda su bez ručkica, a neke – ukrašene pravim zlatom! Zasad postoje kolekcije s uzorkom točkica i mjehurića te sasvim posebna limited proljetna linija s ručno oslikanim mini visibabama.

Dobra vijest je da su ususret Majčinom danu određene šalice iz MyLo ponude snižene do 30% , što znači da je odličan trenutak za razveseliti najmilije ili upotpuniti keramičku kolekciju!

 

Foto: MyLo pottery