Keramika je hit koji će se još dugo zadržati. Tome u prilog idu i brojni domaći kreativci koji kroz svoje brendove izrađuju ukrasne i uporabne predmete od ovog materijala. Jedna od njih je i Nikolina Artić koja nas je oduševila novom i unikatnom linijom šalica 

Ne znam jesam li jedina, no gledajući Bridgerton poželjela sam živjeti taj romantizirani život u kojem nosim krinolinu i ispijam čaj ili kavu svakog slobodnog trenutka. No, kaže se da su želje jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo, pa ću tugu zbog nemogućnosti nošenja krinolina utopiti u šalici kave. Na moju sreću pronašli smo šalice koje podsjećaju baš na viktorijansko doba i koje kao da su upravo ispale Daphne Bridgerton iz ruke. 

U pitanju je nova linija domaćeg brenda Artichka koji nas je već odavno oduševio svojim unikatnim proizvodima. Ni ovog puta nije bilo drukčije, a za oko su nam zapele šalice koje svojim vintage izgledom stvarno oduševljavaju.  

Bez obzira njegujete li minimalizam ili volite odvažno posuđe, u novoj liniji Artichka šalica mogli biste pronaći ponešto za sebe. Cvijeće, srne, biljke i bubamare samo je dio carstva između kojeg možete birati. 

Ovakvi proizvodi posebno nas oduševljavaju zbog činjenice da su ručno rađeni, a duljina izrade svake šalice ovisi o dizajnu i detaljima, no jedno je sigurno, izrada ovakvih predmeta iziskuje puno vremena, kreativnosti, strpljenja i mirnu ruku. 

Ako ste i vi u potrazi za šalicama s kojima možete romantizirati svaki svoj slobodni trenutak popratite instagram profil ovog brenda preko kojeg možete i naručiti svoj primjerak nove šalice.