Odgovarajući na pitanja kad je zadnji put nešto napravio, Keanu Reeves otkrio je mnogo o svom privatnom životu i unutarnjem svijetu.

Keanu Reeves jedan je od omiljenih holivudskih glumaca. Trenutačno glumi u filmu John Wick: Chapter 4, a njegovi obožavatelji oduvijek su htjeli znati više o njegovom osobnom životu. Kao što je već poznato, Keanu je u prošlosti doživio mnoge tragične događaje, no sreća ga je opet pomazila. Za časopis People Keanu je odgovorio na nekoliko pitanja o svom privatnom životu.

Odgovarajući na popularna pitanja o tome kada je zadnji put nešto napravio, Keanu Reeves je dao sljedeće odgovore:

Na pitanje kada se posljednji put osjećao sretnim, odgovorio je da je to bilo prije nekoliko dana kada se družio sa suprugom Alexandrom Grant. Objašnjava da su to vrijeme proveli zajedno u krevetu i puno se smijali. Kaže da se u tom trenutku osjećao posebno sretno.

Sljedeće pitanje je bilo kada je zadnji put plesao. Keanu je odgovorio da se to dogodilo prije osam mjeseci na vjenčanju njegovog prijatelja. Kaže da je ponekad prvi na plesnom podiju, a ponekad ga trebaju nagovoriti prijatelji. Ponekad ga pogodi pjesma, ponekad osoba.

Kada je riječ o posljednjem snu, Keanu je priznao da je imao noćne more koje se stalno ponavljaju, ali da su toliko strašne da nisu za javnost. Osim toga, kaže da voli sanjariti o letenju i da mu je drago što barem u snovima ima priliku za to.

Posljednja partija koju je igrao bio je šah, ali priznaje da nije baš dobar igrač, a zadnji put je gledao izlazak sunca na nedavnom putovanju u Japan.

S obzirom na to koliko rijetko imamo prilike zaviriti u Keaunovu intimu, ovo nas je baš raznježilo!