Nakon tjedana nagađanja, manekenka Gisele Bündchen i njezin suprug, nogometna legenda Tom Brady, navodno su poduzeli korak prema brakorazvodnoj parnici. Nakon što je Bündchen viđena kako provodi vrijeme sa svojom djecom u Miamiju u srijedu bez vjenčanog prstena na fotografijama koje je dobio TMZ, izvori bliski paru potvrdili su za People da je par angažirao odvjetnike za razvode.

Par se vjenčao 2009. i ima dvoje djece, Benjamina Reina (12) i Vivian Lake (9), dok Brady dijeli svog najstarijeg sina Johna Edwarda Thomasa Moynahana (15) s glumicom koja će vam biti poznata iz Seksa i grada, Bridget Moynahan.

NEW YORK - MARCH 11: Model Gisele Bundchen (L) and New England Patriots quarterback Tom Brady attend the opening of Ermenegildo Zegna Global Store on 5th Avenue on March 11, 2008 in New York City. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Prema pisanju medija, i igrač  NFL-a i supermodel su zvali odvjetnike, a štoviše, Bündchen radi sa svojim odvjetnikom već “neko vrijeme”.
Insajder je nedavno rekao za Page Six da je do razlaza došlo nakon “epske svađe”. Izvor je za publikaciju rekao: “Nisam zapravo mislio da će ova svađa biti njihov kraj, ali izgleda da jest. Mislim da sada neće biti povratka. Obojica imaju odvjetnike i gledaju što će razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kakve će biti financije.”

Nogometna zvijezda prvo se povukao iz NFL-a u veljači prije nego što je poništio svoju odluku i vratio se na teren s Tampa Bay Buccaneersima.

U rujnu je Bündchen rekla u jednom intervju “Svi imamo svoje brige pa tako i ja. Ovo je vrlo nasilan sport, imamo djecu i voljela bih da on bude više prisutan”, rekla je. “Definitivno sam vodila s njime te razgovore već mnogo puta. Ali u konačnici, smatram da svatko mora donijeti odluku koja odgovara. I svi, pa tako i on treba slijediti svoju sreću i radost.”