Društvenim mrežama kruži snimka Emily Ratajkowski i našeg omiljenog Harryja Stylesa kako se ljube na ulici u Tokiju! Imamo li novi celebrity par?

Prema “anonimnim izvorima” koji kruže raznim portalima, manekenka i pjevač navodno su u vezi nekoliko tjedana, a sada su uočeni kako se ljube na ulicama Tokija. Čini se da par nije previše mario za kamere koje ih snimaju. No otkako je video objavljen, manekenkin Instagram profil preplavili su komentari uvrijeđenih obožavateljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hs.dailynews

No to nije ništa čudno s obzirom na to da su Harryjevi fanovi poznati po dosta neobičnoj opsesiji ovim glazbenikom, što je na svojoj koži osjetila i njegova bivša Olivia Wilde. Tada su uvrede prešle granice na razini da je čak i Harry mora adresirati bizarnost situacije i zamoliti ih da prestanu napadati njegovu djevojku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hs.dailynews

Emily i Harry su se zapravo davno upoznali, a čak je procurio i vidio gdje Harry prije nekoliko godina priznaje da ima veliki celebrity crush na manekenku! Eto, neki snovi se ipak ostvaruju! Sretno, Harry i Emily!

 

Fotografija: Getty Images