Tijekom prošlog mjeseca, Gigi Hadid bila je zauzeta pojavljivanjem na modnoj pisti gdje je nosila kolekcije za proljeće/ljeto 2023. Prvo u New Yorku, potom u Milanu i na kraju u Parizu. Ispostavilo se da Hadid za svoju posljednju etapu nije samo bila okružena prijateljima, kolegama, svojom mlađom sestrom Bellom i uobičajenom navalom vrištećih obožavatelja, već joj se pridružio i jedan gospodin, holivudski glumac čije će vam ime možda zazvučati poznato, Leonardo DiCaprio, a koji je također bio u to vrijeme u posjetu Parizu

Prvi put su fotografirani zajedno na zabavi na Tjednu mode u New Yorku, što je produciralo stotine i tisuća članaka s klasičnom rečenicom  “provodili su puno vremena zajedno”. To je bilo ubrzo nakon što je DiCaprio, naizgled odjednom, prekinuo četverogodišnju vezu s Camilom Morrone (nakon što je navršila 25 godina, tako je), te da je DiCaprio krenuo “proganjati” Hadid, kako su se mediji voljeli diskretno izraziti. Usput rečeno, da ne sudimo olako Leonarda. Gigi je dosad ispuhala ČAK 27 svijećica na svojoj torti! I tako se naš glumac u potrazi za srodnom dušom, zaputio u grad ljubavi gdje se Hadid zatekla zbog posla (možda i zbog drugih modela i zabave, što Leo voli, uz planetu Zemlju, čini se najviše od svega).

Prema TMZ-u, ne samo da se nagađalo da se Leo zaputio kod Gigi, već su DiCaprio i Hadid primijećeni kako ulaze u isti hotel u različito vrijeme u Parizu prošlog tjedna, unatoč tome što su definitivno odsjeli na različitim lokacijama: DiCaprio je bio u Hotelu Costes, dok je Hadid bila u Royal Monceau.

Hadid je snimljena kako ulazi u predvorje svog hotela u 22 sata, dok se DiCaprio uspio neopaženo ušuljati. Međutim, fotografiran je (dok je nosio šešir, masku i majicu s kapuljačom, naravno) kako izlazi iz hotelskog predvorja Hadid u 1 ujutro.

Prema pisanju medija, DiCaprio je napustio Hadidin hotel i, umjesto kući, je otišao direktno u klubove. Što, možemo sa sigurnošću reći, nije možda najbolji način udvaranja kad pokušavaš osvojiti nekog, pogotovo starijeg od 25 godina. “Naravno, to je DiCapriov prvi pokušaj da izlazi sa ženom čiji se prefrontalni korteks prestao razvijati, pa možda nije siguran u pravilan bonton ovdje. Dovraga, njegove druge djevojke vjerojatno su mu se pridružile u klubovima u 1 ujutro!” komentirala je kolumnistica američke Grazije, Isabelle Truman. Eh, Leo, Leo naš…

Fotografija: Pascal Le Segratain/Getty Images