Britney Spears priča svoju priču pod vlastitim uvjetima! U emotivnom 22-minutnom videu objavljenom na Youtubeu, pjevačica je podijelila više uvida u okolnosti svojeg konzervatorstva i kako je kontrola njezine obitelji započela u noći koja je započela spavanjem, a završila specijalcima
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Govoreći o tome što ju je najviše povrijedilo, pjevačica je navela činjenicu kako su njezina majka i obitelj sudjelovali u načinu na koji se prema njoj postupalo. Pjevačica je ispričala noć prije početka svog konzervatorskog staža, kada je prespavala kod kuće s prijateljima. Ujutro je njezina obitelj poslala specijalce u kuću. Spears se prisjeća koliko je bila zbunjena onim što se događa. “U mojoj kući je bio specijalac”, rekla je. “Tri helikoptera. Sjećam se mamine najbolje prijateljice i moje dvije prijateljice, prespavale smo u kući noć prije. A onda su me držale na kolicima.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“A stvar koja me je stvarno zbunila jest to što su na ulici bili nepoznati ljudi koji se bore za za mene i moju slobodu, ali moja sestra i moja majka nisu poduzimale ništa”, rekla je Spears, također izjavivši da je vjerovala da joj je majka mogla pomoći u dobivanju šanse na sudu, ali je odlučila to ne napraviti.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Spears je detaljno opisala daljnja zlostavljanja. “Morala sam raditi točno ono što mi je rečeno”, rekla je. “Rekli su mi da sam debela svaki dan, da moram ići u teretanu.” Prisjeća se kako se zbog zlostavljanja obitelji osjećala kao da je žele ubiti. “Ali doslovno su me već ubili, odbacili su me, to je ono kako sam se osjećala, kao da me moja obitelj odbacila.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Spears je također spomenula da je odbila “mnogo novca” za veliki intervju s Oprah Winfrey, među ostalima. “Ne dobivam ništa od dijeljenja svega ovoga”, rekla je. “Ne želim ništa od toga. Za mene je sve ovo više od intervjua “pravoj osobi” u dok sjedim u vrtu.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Spears je također zahvalila članovima pokreta #FreeBritney, navodeći ih kao razlog zašto se izvukla iz konzervatorija. “Vi ste mi spasili život”, rekla je. “Ako ste čudan, introvertiran čudak poput mene, koji se često osjeća sam, i morali ste danas čuti priču poput moje da biste znali da niste sami, znajte ovo: bez obzira kako je izgledalo na van, moj život je bio daleko od lak i niste sami.”

Video je ubrzo postavljen na privat, izbrisala je Instagram profil te svu komunikaciju s fanovima preselila na Twitter.

 

Fotografija:  Kevin Winter/Getty Images